Witam,
będę zaglądał
Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):Włoskie, sardyńskie, majowe wspomnienia jak zwykle będą dla nas lekarstwem na codzienność, odskocznią od problemów. Dlatego zacznijmy je jak najszybciej
Jak zawsze na początek parę słów wstępu
Ryzyko jeszcze jednych majowych Włoch postanowiliśmy podjąć już dawno, jeszcze zimą. Chcieliśmy jednak pojechać jak najdalej na południe, dlatego wybraliśmy opisywany już nie tak dawno na forum region – Apulię, licząc że tam to naprawdę powinno być już ładniej i cieplej . Do tego półwysep Gargano, trochę pagórków Basilicaty, kawałek wybrzeża Kampanii.... byłoby co robić, co oglądać i gdzie poleżeć na jakiejś miłej plaży. Posiedziałem nad mapami, nad przewodnikami, trochę pogrzebałem w sieci i w parę dni powstał zgrabny plan na te 2 tygodnie (który pewnie jak zawsze trzeba by było na miejscu trochę okroić ).
MARK1 napisał(a):Witam,
będę zaglądał
kmichal napisał(a):... ooo jak miło już jedziemy ... ...
tony montana napisał(a):Fajnie, że już jesteście, może po drodze widzieliście gdzieś GIRO?
Szkoda Apulii, ale może ....kiedyś no nie?
Czekam na Sardynię, bo przecież z tej wyspy pochodzi fenomenalny Fabio Aru
Pokażcie trochę Costa Smeralda, górskiego interioru i "nuragów"
dangol napisał(a):Kolejne fajne tegoroczne wiosenne "lato" do popatrzenia i poczytania .
Oczywiście, z Waszego punktu widzenia szkoda, że zostało Wam już "tylko" pisanie relacji, ale ja się cieszę z tego faktu
Wam zresztą zostaje jeszcze WRZESIEŃ ...
ajdadi napisał(a):Jestem też ciekaw jak się prezentuje "odświeżona" skoda...mam nadzieję ,że podczas relacji będzie ją widać
margaret-ka napisał(a):Powiew wakacji. I to jakich
Niech Was nigdy nie ogarnia zniechęcenie. Spragnieni nowych wrażeń i kierunków czytamy z ogromną przyjemnością. Nie zawsze piszemy, bo może oprócz "ach i och" niewiele mamy do powiedzenia
janusz.w. napisał(a):Sardynia - extra
My na tą wyspę wybieramy się jak sójki za morze
Jest szansa, że wasza relacja przyczyni się do naszego wyjazdu w tym kierunku
ArliJ napisał(a):Sardynia...wspaniale..właśnie chodziła nam po głowie na kolejne lata i też z sentymentu do położenia blisko Korsyki:)...wspaniale, że to Wy ją tu opiszecie bo to na bank zainspiruje nie tylko nas;)
Mam nadzieję, że zdążę ujrzeć chociaż kawałek zanim wyjedziemy (4 czerwca ruszamy na Pelion a potem Skopelos):)
kmichal napisał(a):czekam cierpliwie ... ...
ajdadi napisał(a):cierpliwie czekać
maxredaktor napisał(a):chętnie poznam kulkową Sardynię.
Sara76 napisał(a):Widzę, że miejsca w Skodzie już zajęte, to wsiadam na przyczepkę, bo też z miłą chęcią ogrzeję się w słońcu Sardynii... (mam nadzieję, że w słońcu???)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe