kulka53 napisał(a):Przyjmijmy, że to jednak ... mysza ,
Dla mnie to jest wieprzowinka.
pzdr
kulka53 napisał(a):
Przedsmak POŁUDNIA?
c.d.n.
longtom napisał(a):Dla mnie to jest wieprzowinka.
DarCro napisał(a):wioseczka wygląda sympatycznie
DarCro napisał(a):O Grzegorzu VII w wiki piszą
tony montana napisał(a):E.... tam.... na Południu domy są "elegantsze"
tony montana napisał(a):Swoją drogą - ile przywieźliście fotek z tej wyprawy?
tony montana napisał(a):E.... tam.... na Południu domy są "elegantsze"
kulka53 napisał(a):Się pojedzie, się na własne oczy zobaczy...
tony montana napisał(a):Swoją drogą - ile przywieźliście fotek z tej wyprawy?
Zostawiam tworzenie zarysów Pawłowi bo to on potem musi go jako kierowca realizować. Napisze pewnie sam coś na ten temat.tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):E.... tam.... na Południu domy są "elegantsze"kulka53 napisał(a):Się pojedzie, się na własne oczy zobaczy...
Jest już malutki ZALĄŻEK jakiegoś planu wrześniowego (2014)?
tony montana napisał(a):A mi mówią, że chory jestem że 2500 fotek z Italii przywiozłem
hihih
DarCro napisał(a):A jak wygląda proces zwalniania karty pod nowe zdjęcia? Wozicie ze sobą jakiegoś laptopa?
kulka53 napisał(a):DarCro napisał(a):O Grzegorzu VII w wiki piszą
Oj, piszą, piszą... strasznie dużo. Pisząc o Sovanie też tam zaglądnąłem i mnie to zaskoczyło, jak wiele wydarzeń się wiąże z jego osobą i że był liczącym się w historii papieżem. Wtedy doceniłem to, że widzieliśmy jego rodzinny dom
O Canossie już wcześniej czytałem...
tony montana napisał(a):Jest już malutki ZALĄŻEK jakiegoś planu wrześniowego (2014)?
dangol napisał(a):Niedawno czytałam książkę o Matyldzie z Canossy.
kulka53 napisał(a): to co by było jakbyś te niezmienione od wieków maleńkie wioski zobaczyła na własne oczy
dangol napisał(a):jedną z greckich wysp na K
tony montana napisał(a):A mi mówią, że chory jestem że 2500 fotek z Italii przywiozłem
hihih
Lidia K napisał(a):W naszym wypadku "tą chorą" jestem ja. Wypełniam zdjęciami wszelkie dostępne karty jakie ze sobą zabieramy. Robię 2,5 x więcej zdjęć niż Paweł. No ale jak się ma prawdziwy aparat, który wydaje jeszcze szczęk opadającego lustra i zwiedza się bardzo ciekawą "słoneczną Italię" to same zdjęcia się "robią" A tak swoją drogą to lustrzanką po prostu nie zawsze "dobrze wychodzą" i trzeba poeksperymentować. (ev+-)
tony montana napisał(a):Jest już malutki ZALĄŻEK jakiegoś planu wrześniowego (2014)?
kulka53 napisał(a):Trochę za wcześnie nawet na zalążki, przynajmniej na takie co do których byłaby pewność, że coś z nich wykiełkuje
Na razie to jeszcze nie wiemy czy spędzimy miesiąc i czy akurat we Włoszech... chociaż prawdopodobieństwo jest spore .
kulka53 napisał(a):Jeśli by się tak zdarzyło, to myślę, że może tydzień przeznaczyłbym na nadrabianie zaległości z tych terenów które już ciut poznaliśmy, wstępnie trasę wyznaczyłem przez Mantovę , Parmę, Cinque Terre. Potem na południe... może Florencja , jakieś toskańskie maleństwa, Perugia, Todi. Z kolei na wschodzie czeka Ascoli Piceno, Teramo... no i góry, które nie były dla nas łaskawe tego maja. Może udałoby się to ogarnąć tak do 10 dni.
kulka53 napisał(a):A co potem? Południe... tam jest cudnie .
Wiem już że całości na raz nie ogarniemy, więc albo Gargano + Apulia, albo może samo zachodnie wybrzeże od Rzymu na południe? . A może od razu na Sycylię? .
Pożyjemy, zobaczymy
tony montana napisał(a):A dobra, bo myślałem, że to juz postanowione
tony montana napisał(a):Ascoli Piceno podobno zjawiskowe
A w Sulmonie nie byliście nie?
tony montana napisał(a):Między Rzymem A Neapolem to oczywiście Orvieto must see
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe