Lidia K napisał(a): Najbardziej podoba mi się chłopczyk aniołek
Upewnię się tylko - jesteście dobrze zalogowani?
Ech, trzeba zacząć zbierać i, może, w przyszłym roku, powędrować waszymi śladami? :/
weldon napisał(a):Lidia K napisał(a): Najbardziej podoba mi się chłopczyk aniołek
Upewnię się tylko - jesteście dobrze zalogowani?
weldon napisał(a):Ech, trzeba zacząć zbierać i, może, w przyszłym roku, powędrować waszymi śladami? :/
mariusz-w napisał(a):Wnętrze katedry robi wrażenie.
longtom napisał(a):A mi detale rzeźbiarskie się spodobały.
weldon napisał(a):W tym roku zdecydowanie, jeżeli już, to krótkie wyprawy w Polskę.
Tez jest ładnie
DarCro napisał(a):A ja wolę to zdjęcie
DarCro napisał(a):A teraz czas na podsumowanie :
a) z całej trójki najbardziej podobało się które miasto
b) na ile prawdziwe byłoby stwierdzenie: widziałes jedno z nich, widziałeś wszystkie?
jan s1 napisał(a):Przyznaję, że nie byłem tzw cichym czytaczem. Łyknąłem wszystko od razu. Ciekawie było.
kulka53 napisał(a):DarCro napisał(a):A ja wolę to zdjęcie
A ja tak naprawdę lubię wszystkie zdjęcia właśnie z Modeny
Nie wiem dlaczego, mimo szarego nieba, jakoś tak mi się podobają kolorystycznie i nastrojowo...
DarCro napisał(a):Pamiętam jak założyłeś taki temat rok temu nt miast w Dalmacji
DarCro napisał(a): Ciągnąc rodzinę ze sobą, staram się dbać, aby im nie było nudno, a jak im zaserwuję dzień po dniu coś podobnego, to może być jęczenie.
Ja tam sobie znajdę smaczki odróżniające jedną katedrę od drugiej, ale oni nie...
Czasami sam mam problem, gdy dany region oferuje "za dużo" w stosunku do czasu jaki chce mu poświęcić.
W Dalmacji ostro kombinowałem, aby jednego dnia miasto, innego coś przyrodniczego, itp. na ile się tylko dało.
mariusz-w napisał(a):Jak nie grabież w muzeum, to trzęsienie ziemi.
jan s1 napisał(a):Czekam na nie, bo to słynne widoki.