mysza73 napisał(a):Wreszciw widzę "mój" kolor nieba ,
a i dziedziniec klasztoru też już chyba typowy, prostokątny, nie jakiś deltoid .
Kolor nieba tym razem na nieco dłuższą chwilę pozostanie bez zmian
A te deltoidy, to WASZ wymysł
tony montana napisał(a):Z tych wszystkich mgielnych zdjęć, głosuję na to
longtom napisał(a):Cały mgielny poranek fajny.
A amfiteatr rzeczywiście się wyróżnia.
To był rzeczywiście najciekawszy "obiekt" , taki prawie latający spodek
No i poza tym nie z każdego wzgórza można oglądać rzymskie amfiteatry, choćby dlatego warto było się tam znaleźć
tony montana napisał(a):No to czekam na miasteczko na litere 'G' (do ktorego niestety nie trafie w tym roku)
Aha dla Malgosi - obok Grot Castellana sa w Puglii jeszcze mniej znane Grotte Putignano
Kurcze, Tony, strasznie krucho z czasem u mnie, tak kiepsko chyba jeszcze nie było
Staram się popychać, sądziłem że jeszcze miasteczko na "A" zdążę pokazać zanim wyjedziesz... ale nie ma szans .
Gubbio jest super, nie wiem czy uda się nam fotkami oddać nastrój tego miasta, ale jak dla mnie - ominąć go nie wolno
A te Groty to dlaczego tylko dla Małgosi ja się pytam?
Ja też chętnie obejrzę, najpierw u Ciebie a potem na żywo
razpol napisał(a):Jak zawsze świetne zdjęcia z góry, z dołu, pajęczyn, itd. Nawet tą mgłę jak najbardziej można zaliczyć na plus.
Czekam na ciąg dalszy podróży.
Dzięki
Mam nadzieję, że są tacy co czekają , może jutro coś się pojawi
marcinbb napisał(a):Za 40 minut START pod Wrocław, a jutro skoro świt startuje do Włoch. Zamelduje się po dotarciu na miejsce.
FUX napisał(a):Szerokiej...
tony montana napisał(a):Dawaj znaka - załóż najlepiej jakiś swój wątek, z którego później zrobisz relacyjkę
Pewnie już dotarłeś pod Wrocek a stąd jazda to już sama przyjemność do samego MSS
Super wakacji życzymy, wielu wrażeń i lepszej pogody niż ta majowa
Relacyjka mile widziana, chociaż pewnie znów trzeba będzie po niej modyfikować plany i trasę na przyszły rok