kulka53 napisał(a):W Fujim wyczerpały mi się baterie a Pentax ma troszkę mniej szeroki obiektyw..
Czyli jednak dokonał sie upgrade Canona.
piotrf napisał(a):Piękny spacer
Nie dziwi ogrom turystów przy ogromie zabytków . . .
DarCro napisał(a):Czyli jednak dokonał sie upgrade Canona.
tony montana napisał(a):Werona przepiękna na Waszych zdjęciach, wręcz niesamowita jak dla mnie. Tym bardziej zatem żałuje, że nie starczyło na nią mi czasu podczas Tripu po Italii w 2010. Jest do czego wracać, podobnie jak Mysza73 - zapisuję w kajeciku - Werona obowiązkowo!
A Wy tymczasem już w kolejnym mieście
Jestem i śledzę nadal tę pasjonująca wycieczkę
pozdrowienia
kulka53 napisał(a):
Ja to was podziwiam , piszecie własne relacje i macie jeszcze czas do innych zaglądać . Ja od kiedy wróciliśmy to tylko zaległości sobie narobiłem .
Ale nadrobię .
Werona faktycznie jest całkiem sympatyczna i warta odwiedzin, zwłaszcza, że nawet specjalnie z trasy zbaczać nie trzeba, wystarczy po prostu z autostrady na trochę zjechać.
Wiem, wiem, łatwo mi się mówi, my to się prześpimy w aucie gdziekolwiek i swobodnie możemy czasem dysponować, przemieszczać z miejsca na miejsce... nie każdy tak może
Jeszcze trochę tych miast będzie, miasteczek, krajobrazów... zapraszamy
Dzięki za obecność
Pozdrawiamy
tony montana napisał(a):
Oj nie próbuję nawet porównywać którejkolwiek mojej relacji do Waszych.
(chodzi mi o dokładność, rzetelność, ilość zdjęć - to wszystko wymaga CZASU)
Wy opisujecie miejsca, które zwiedziliśmy bardzo dokładnie, dajecie przy tym mnóstwo przydatnych informacji oraz setki przepięknych zdjęć - dla mnie naturalnie jest to, że to wymaga o wiele więcej czasu niż poświęcam na pisanie swojej relacji
cały czas jestem tutaj i podziwiam!
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):...przygotowujemy się do kolejnych wakacji...
Jak to miło brzmi
DarCro napisał(a):jak śpicie w aucie, to po prostu "kładziecie" oparcie do tyłu
mariusz-w napisał(a):Wnętrze katedry robi wrażenie.
longtom napisał(a):
A mi detale rzeźbiarskie się spodobały.
pzdr
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe