Plażowania dziś nie może być, ale posiedzieć nad brzegiem morza przecież można…
Z biegiem czasu zza chmur nieśmiało zaczęło się przebijać słońce

Pojawili się inni turyści…
A nawet dzieci, którym żadne warunki pogodowe niestraszne

marze_na napisał(a):Palmy na duńskim wybrzeżu. A to ciekawostka
![]()
.
kmichal napisał(a):... "prawie" jak na południu Europy ...... nie miałem o tym miejscu pojęcia - szkoda, że za bardzo na północ jak na nasze plany ...
...
...
kulka53 napisał(a):Faktycznie z Fionii taki wypad nawet autostradą do Skagen/Grenen i na palmową plażę to spory kawałek na jeden dzień .
Lepiej na spokojnie następnym razem .
kmichal napisał(a):trzeba będzie zaplanować kolejną czerwcówkę w Danii ......
kmichal napisał(a):A tak przy okazji to gratuluję przebicia magicznej granicy "10000 postów" ......
kulka53 napisał(a):Widzę, że to Wasz ulubiony termin na ten rejon
kulka53 napisał(a):Niemniej, mam nadzieję, że moja (właściwie nasza) tu obecność miała jakiś sens
kulka53 napisał(a):w sprawach chorwackich dawno się już nie wypowiadam...
Skoro jeszcze mnie nie wyrzucili, to znaczy, że może jeszcze jakiś czas tu spędzę
kmichal napisał(a):... na majówce może być za zimno, a w czerwcu dodatkowo te duńskie długie dni ......
kmichal napisał(a):... akurat to nie podlega żadnej dyskusji ......
kmichal napisał(a):... też się nad tym zastanawiałem i nawet stwierdziłem, że czas w końcu dotrzeć do środkowej Chorwacji ( tam nas jeszcze nie było ) i napisać z tego wypadu relację dla potwierdzenia tytułu: Cromaniaka ......
Trajgul napisał(a):Jeśli chodzi o Danię to mi się marzą Wyspy OwczeTe czerwone domki i zielone pastwiska
ale chyba podobnie jest w Norwegii czy Islandii.
W Danii byłem 6 lat temu na 3 dni, Legoland Billund, Lalandia Blillund (aquapark), Sommerland (park rozrywki). Ode mnie sporo bliżej niż do Chorwacji :/
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe