kulka53 napisał(a):Co prawda mogę się mylić, ale odnoszę wrażenie graniczące z pewnością , że poza pewnie paroma miejscami w innych regionach, to właśnie Jutlandia i właśnie zachodnie jej wybrzeże jest w Danii najbardziej spektakularne i ciekawe.
kulka53 napisał(a):słynny traktorbus
ajdadi napisał(a):Fajny ten wiatraczek ubrany w duńską flagę
kmichal napisał(a):... zgoda pod warunkiem, że naszym celem są tylko "cuda natury" ... ...
kulka53 napisał(a):Prosto z Mandø pojechaliśmy do Ribe.
kulka53 napisał(a):Idziemy urokliwą uliczką Starego Miasta w kierunku jego centrum.
kulka53 napisał(a):To zdjęcie myślę oddaje dość dobrze mój zachwyt ślicznym Ribe i tym co do tej pory widzieliśmy w Danii
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Idziemy urokliwą uliczką Starego Miasta w kierunku jego centrum.
... jakbym tam kiedyś był ... ...
kmichal napisał(a):... mam nadzieję, że w czerwcu też będę w takim zachwycie ... ...
kulka53 napisał(a):Nie żeby mi się u Ciebie nie podobało... zdjęcia to takie patrzenie przez dziurkę od klucza, po prostu będąc samemu na miejscu na zupełnie inne rzeczy zwraca się uwagę, inaczej się odbiera.
kulka53 napisał(a):Zanim wejdziemy do środka, jeszcze parę fotek z bardzo ładnego Rynku
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe