Ruszam z Wami w kolejną grecką podróż! Już widzę, że będzie wspaniale
Piękne zdjęcia
Egina... Podobnie jak Marta, nie słyszałam wcześniej o tej wyspie. Jestem bardzo ciekawa, jak tam jest.
kmichal napisał(a): ... jak ja tęsknię za spacerami w takich klimatach ... ...
tony montana napisał(a):Z samolotu wyglądało na baaaaardzo blisko
piekara114 napisał(a):Podoba mi się to miasteczko i to co do tej pory na wyspie pokazaliście... Na kilku blogach czytałam, że jak na weekendową wyspę dla Ateńczyków, może zaskoczyć... Z niecierpliwością czekam na c.d.
megidh napisał(a):Ten VW Caddy to bardzo fajne autko jest. Mój syn nabył takowe równo rok temu właśnie z myślą o swoich wyjazdach wspinaczkowych i jest bardzo z niego zadowolony, bo sprawdza się w każdych okolicznościach.
megidh napisał(a):Nie wiem jak Ty, ale on dokonał trochę modyfikacji w tym autku.
megidh napisał(a):Pozwolę sobie wrzucić link do strony, gdzie można podpatrzyć różne możliwości przeróbek.
maslinka napisał(a):Ruszam z Wami w kolejną grecką podróż! Już widzę, że będzie wspaniale
Piękne zdjęcia
Egina... Podobnie jak Marta, nie słyszałam wcześniej o tej wyspie. Jestem bardzo ciekawa, jak tam jest.
kmichal napisał(a):... zaczynam notować - kościółek ze skałkami w tle prezentuje się okazale ... ...kulka53 napisał(a):do świątyni Zeusa Hellaniosa
kmichal napisał(a):... zaczynam notować - kościółek ze skałkami w tle prezentuje się okazale ... ...
kulka53 napisał(a):Czyli Egina wielce prawdopodobna...
kulka53 napisał(a):Zjeżdżamy do Agia Mariny
kmichal napisał(a):... za Eginą przemawiają niższe koszty i szybki dostęp do Aten, które w końcu chcielibyśmy zobaczyć ... ... jednak mnie bardziej ciągnie na Cyklady, a żonie w głowie Santorini ... ... trzeba będzie pójść na kompromis ... ...
kmichal napisał(a):... to właśnie tam mamy "naszą" kwaterę ... ... miejsce wybrane właśnie ze względu na plażę, wodolot do Pireusu oraz świątynię Afai ... ...