kulka53 napisał(a):EEE
... ... no to z północy przenosimy się na południe ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Fajnie, że już się zaczęło ... relacja znaczy
janusz.w. napisał(a):Kolejny wyjazd, kolejna relacja, super
mysza73 napisał(a):Fajnie, że już się zaczęło ... relacja znaczy
dangol napisał(a):Jak miło, że relacja wystartowała
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):EEE
... ... no to z północy przenosimy się na południe ... ...
tony montana napisał(a):I to przebitą oponą
A ja sobie w weekend przypominałem tę relację od strony .... przed 200...
piekara114 napisał(a):WOW, jakoś liczyłam że EEE to dopiero po Danii będzie. Ale fajnie, że już teraz Może coś zgapię na lipiec, bo mam tyle pomysłów, a nic konkretnego....
kulka53 napisał(a):Płyniemy na Eginę .
kulka53 napisał(a):Bo ono jest malutkie i trudno znaleźć - tutaj
kmichal napisał(a):... a to niespodzianka ... ... od jakiegoś czasu mamy tam namierzoną kwaterę, która cierpliwie na nas czeka ... ... jestem ciekaw jak ocenicie tą wyspę ... ...
piekara114 napisał(a):Dzięki serdecznie, szukałam bardziej na północ od tego miejsca
kulka53 napisał(a): będziemy znów spać przy otwartych drzwiach
kulka53 napisał(a):te kiero napisał(a):pozostał dobry przewodnik po nieoczywistych traktach i atrakcjach, do których z pewnością się odwołam, gdy przyjdzie czas na Kretę, a powoli się zbliża
Dzięki za miłe słowa , mniej więcej po to (również po to) powstają nasze relacje .
Samochodem, czy jednak samolotem?
dangol napisał(a):kulka53 napisał(a): będziemy znów spać przy otwartych drzwiach
U nas regułą jest spanie z otwartą klapą bagażnika . W zasadzie zamykamy ją wtedy tylko w przypadku deszczu lub wyjątkowo niskiej nocnej temperatury , albo "przymusowego" noclegu w drodze przy jakiejś stacji paliw czy innym podobnym miejscu.