Moni Prevelli - bardzo nam się tam podobało
Przy moście weneckim kawałek od Moni tez mam zdjęcia
Fajnie, że będzie Triopetra - żałowałem, że nie bylismy tam, zobaczymy, czy było czego
kmichal napisał(a):Chwilę człowieka nie ma i od razu takie zaległości ... ... na szczęście już wszystko nadrobione, a gąski i palmowa oaza super ... ...
tony montana napisał(a):Moni Prevelli - bardzo nam się tam podobało
Przy moście weneckim kawałek od Moni tez mam zdjęcia
Fajnie, że będzie Triopetra - żałowałem, że nie bylismy tam, zobaczymy, czy było czego
kulka53 napisał(a):Także Plakias odkładamy na kolejny raz , kierujemy się na północ, popularną szosą przez wąwóz Kourtaliotiko.
(...)
Wąwóz (kanion) faktycznie robi wrażenie. Ściany skalne podobno sięgają tu do około 600m wysokości.
Ok, jest to bardzo ładne miejsce, ale w porównaniu do pamiętanych sprzed lat kanionów w Czarnogórze przez które przejeżdżaliśmy jednak wypada dużo mniej imponująco.
kulka53 napisał(a):No to fajnie... jesteś na chwilę czy na dłużej ?
Bo jak na dłużej to przymierzamy się powoli do DK....
Ural napisał(a):Zastanawiam się Kulka jak Ty mieścisz się ze sprzętem turystycznym w tym małym samochodzie.
Ural napisał(a):Brakuje na stoliczku flakonika z kwiatkami.
te kiero napisał(a):Mi zaimponiła dbałość o szczegóły... ten obrus tudzież ceratka na stole
te kiero napisał(a):pierwsze skojarzenie od razu miałem z K.Moraca lub innymi w Bośni czy Rugowa w Kosowie,
Kourtaliotiko nie znam w ogóle, wygląda zachęcająco, ale wierzę na słowo, że tamte są efektowniejsze
kmichal napisał(a):nie ukrywam, że start DK jest ogromną kartą przetargową za tym, żeby zostać na dłużej ... ...
tony montana napisał(a):No i jest Triopetra bardzo fajna plaża BTW, no i kolory i pora idealna do zdjęć
A mi skojarzyła się z zachodnią Kretą i dojazdem na Elafonisi...te kiero napisał(a):pierwsze skojarzenie od razu miałem z K.Moraca lub innymi w Bośni czy Rugowa w Kosowie,kulka53 napisał(a):Wąwóz (kanion) faktycznie robi wrażenie. Ściany skalne podobno sięgają tu do około 600m wysokości.Ok, jest to bardzo ładne miejsce, ale w porównaniu do pamiętanych sprzed lat kanionów w Czarnogórze przez które przejeżdżaliśmy jednak wypada dużo mniej imponująco.
Kourtaliotiko nie znam w ogóle, wygląda zachęcająco, ale wierzę na słowo, że tamte są efektowniejsze