kulka53 napisał(a):Bardzo tu ładnie .
... nic dodać, nic ująć ... ... żeby jeszcze sezonowe plaże też świeciły takimi pustkami ... ...
Może ktoś będzie zainteresowany: KLIK
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Może ktoś będzie zainteresowany
Wszystko przed Tobątony montana napisał(a):Te rejony Krety są w ogóle mi nieznane, najbliżej Tripiti bylismh w ....Matali....a i to kawał drogi
tony montana napisał(a):Faktycznie niezła dzikość wyspy w tych rejonach
tony montana napisał(a):Czekam na cd?!!?
mysza73 napisał(a):Cześć Kulki
Nie wiem czy powinnam Was znielubić czy polubić jeszcze bardziej ... bo siedzę sobie na moim tarasiku z bajeczny widokiem na Mykonos i Delos i zastanawiam się którą Cykladę wybrać na kolejne wakacje
Bo że chcę na Cyklady to raczej postanowione
A jak zacznę ponowną lekturę Waszych wypraw, to będę miała twardzy orzech do zgryzienia
Pozdrawiam cieplutko
kulka53 napisał(a): niewykluczone że niedługo wybierzemy się w bliskie okolice Tinos
kulka53 napisał(a):Nam zostało jeszcze pięć
mysza73 napisał(a):Fakt, Tinos nie jest zbyt znaną i turystyczną wyspą
Miałam pewne obawy, ale zupełnie niepotrzebnie
Oczywiście przed ostateczną decyzją czytałam Waszą relację , myszkowałam też w sieci. Wyszło mi z tej lektury, że może być fajnie
No i było, bo właśnie się kończą nasze wakacje (dziś wieczorem odpływamy )
Wrażeń mamy sporo, może coś skrobnę
Ciekawa jestem bardzo, na jakie wyspy padnie u Was w tym roku
Ale na jakie by nie padło, wspaniałych wakacji życzę
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Fakt, Tinos nie jest zbyt znaną i turystyczną wyspą
Miałam pewne obawy, ale zupełnie niepotrzebnie
Oczywiście przed ostateczną decyzją czytałam Waszą relację , myszkowałam też w sieci. Wyszło mi z tej lektury, że może być fajnie
No i było, bo właśnie się kończą nasze wakacje (dziś wieczorem odpływamy )
Wrażeń mamy sporo, może coś skrobnę
Ciekawa jestem bardzo, na jakie wyspy padnie u Was w tym roku
Ale na jakie by nie padło, wspaniałych wakacji życzę
No, ale do domu to się jeszcze CHYBA nie wybieracie?
Cd relacji zapewne kiedyś nastąpi , a po nim i kolejna.... bo jednak rezygnując chwilowo z pomysłu na Korsykę ponownie wybraliśmy się ... tam gdzie zwykle czyli do Grecji.kmichal napisał(a):My oczekujemy na cd relacji, a tymczasem do Grecji zbliża się TO ... ...
piekara114 napisał(a):Bardzo mi się spodobały obie plaże ze skałką przybrzeżną...
piekara114 napisał(a):Tu gdzie teraz jesteście (jeśli dobrze pamiętam, miejsce kojarzy mi się właśnie z tymi portowymi zbiornikami, ale mogę się mylić, może na Krecie jest drugie podobne) to zaczynał się szlak pieszy do miejsca związanego ze św. Pawłem Apostołem....