Las palmas jak nic
Świetnie to wygląda
Aż mnie na wspominki wzięło i poczytałem sobie moją starą jak świat relację z 2007 roku z której nie zniknęły zdjęcia (fotosik)
pozdr
W.
KOL napisał(a):Pomimo częściowego braku słońca, Vai wygląda w Waszej relacji o wiele lepiej niż w nie jednym internetowym, bądź przewodnikowym opisie.
mysza73 napisał(a):Ale palmy SUPER
maslinka napisał(a):Piękna ta plaża Vai A palmy - rewelacyjne!
tony montana napisał(a):a zszedłem na tę plażę na południe od Vai...
tony montana napisał(a):zdjęcia mi wcięło w tej relacji, więc nie wiem po co daję linka
Potter napisał(a):ja też mozolnie ciągnę relację, której początkowe zdjęcia są w innej galaktyce ...
janusz.w. napisał(a):Las palmas jak nic
Świetnie to wygląda
janusz.w. napisał(a):Aż mnie na wspominki wzięło i poczytałem sobie moją starą jak świat relację z 2007 roku z której nie zniknęły zdjęcia (fotosik)
kulka53 napisał(a): Podobno ten las się kiedyś spalił , stąd ogrodzenie. Ale palmy to dzielne bestie, sporo potrafią przetrzymać - i przeżyły, a tego pogorzeliska ani śladu.
janusz.w. napisał(a):Aż mnie na wspominki wzięło i poczytałem sobie moją starą jak świat relację z 2007 roku.
marze_na napisał(a):Spalił się palmowy las, ale na plaży Preveli na południu Krety. To było krótko po naszym pobycie na wyspie, chyba w 2010 roku. Podobno nie ma już śladu .
marze_na napisał(a):janusz.w. napisał(a):Aż mnie na wspominki wzięło i poczytałem sobie moją starą jak świat relację z 2007 roku.
Mnie też się zebrało pod wpływem kulkowej relacji na wspomnienia i otworzyłam swoją prawie zapomnianą galerię na google .
kulka53 napisał(a):Jesteśmy w wąwozie Agiou Pantes (Wszystkich Świętych). Wąwozu w tego typu skałach jeszcze nie widzieliśmy… może w dalszej od wybrzeża części nie jest zbyt ciekawy (brak jakichkolwiek oznaczeń turystycznych), ale tu, blisko końca ma bardzo fajne skałki . Zgodnie stwierdzamy, że warto było tu przyjechać.
kulka53 napisał(a):janusz.w. napisał(a):Aż mnie na wspominki wzięło i poczytałem sobie moją starą jak świat relację z 2007 roku z której nie zniknęły zdjęcia (fotosik)
No właśnie... był taki dobry czas kiedy i Ty pisałeś relacje...
Chyba warto... po latach to taki swoisty pamiętnik samych siebie sprzed lat
Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):... tylko gdzie jest relacja z maja że tak nieśmiało zapytam... .