Woda może nie gorąca ale kolorek do kąpieli mocno zachęcający
Ale oleandry w górach przebijają wszystko
No to już chyba wiem, o jakim piszesz... Jak myślałam o wąwozie to właśnie o nim...kulka53 napisał(a):Trafiliśmy na jeszcze inne wąwozy kończące się plażami, jeden z nich co prawda bardziej zatoczką ze sporymi kamolami, ciężko byłoby tam wejść do wody zwłaszcza że były fale. Zaleta tego miejsca była inna - można tam dojechać autem (jest wąsko, kręto i stromo) i bardzo fajnie spędzić noc, jest ujęcie wody. Nie skorzystaliśmy bo było za wcześnie... pokażemy to miejsce za jakiś czas
kmichal napisał(a):... oj byłoby co opisywać - sporo ciekawych i pięknych miejsc udało się przez te 3 tygodnie zobaczyć ... ...
Beata W. napisał(a):Woda może nie gorąca ale kolorek do kąpieli mocno zachęcający
Ale oleandry w górach przebijają wszystko
piekara114 napisał(a):No to już chyba wiem, o jakim piszesz... Jak myślałam o wąwozie to właśnie o nim...
tony montana napisał(a):Do Moni Toplou nigdy nie dojechaliśmy, z ciekawości - ile sobie liczą za wejście?
kulka53 napisał(a):Jest tu też tawerna. Wstęp – 3 euro.
Lidia K napisał(a):tony montana napisał(a):Do Moni Toplou nigdy nie dojechaliśmy, z ciekawości - ile sobie liczą za wejście?
Wstęp - 3 euro. Niefortunnie wyszło umieszczenie ceny po tym zdaniukulka53 napisał(a):Jest tu też tawerna. Wstęp – 3 euro.
Też bym się zasugerowała ale i zdziwiła mocno
tony montana napisał(a):Lidia K napisał(a):Też bym się zasugerowała ale i zdziwiła mocno
No właśnie - tawerna za 3 Euro?
Potter napisał(a):Fajnie się z Wami spaceruje po tej Krecie, ale jednakowoż utwierdzam się w przekonaniu, że Kreta tak - ale nie w pierwszej kolejności .
Potter napisał(a):Ale to pewnie dlatego, że Wy preferujecie nieco inne „atrakcje” niż ja. Chociaż przegląd plaż bardzo mi pasuje .
Buber napisał(a):Hej dobrze, że ruszyliście z relacją.
Buber napisał(a):Szczerze napiszę, że na razie podobają mi się w tej wschodniej Krecie jedynie wąwozy.
Buber napisał(a):I mam wrażenie, ze dbałość o turystę itp. to tam raczej leży ...