piekara114 napisał(a):Wąwóz fajny. Oleandry Kretę opanowały...
Co do akcji z plecakiem - fajnie trafić na takich jak Wy
Mi wąwóz też się spodobał.
Za plecak brawka
pzdr
piekara114 napisał(a):Wąwóz fajny. Oleandry Kretę opanowały...
longtom napisał(a):Mi wąwóz też się spodobał.
piekara114 napisał(a):Co do akcji z plecakiem - fajnie trafić na takich jak Wy
longtom napisał(a):Za plecak brawka
tony montana napisał(a):Ale to ostatnie zdjęcie kościóła Agios Georgios i Charalambos bardzo fajne
tony montana napisał(a):Ja tam jestem bardzo ciekaw Ierapetry, nie dotarlismy tam
Dawigs napisał(a):Ładny wąwóz. Też mam jakieś w planie. Zobaczymy na ile pozwoli pogoda i kondycja
kulka53 napisał(a):Dawigs napisał(a):Ładny wąwóz. Też mam jakieś w planie. Zobaczymy na ile pozwoli pogoda i kondycja
Pogoda to chyba dopisze , no chyba żeby upał za wielki był... ale niekiedy wąwozy są albo ciasne, albo porośnięte drzewami i zaroślami, także można się skrywać w cieniu. Ciekawe jakie wybrałeś... .
Pozdrawiam
Dawigs napisał(a):W planach są wąwozy: Anidri, Agia Irini, Imbros, Aradena oraz Samaria. Chciałbym też wejść na Gingilos.
Co się uda wykonać to przekonamy się niebawem. Obawiam się właśnie o upały
Kwitły jeszcze. Może nie były to bujne kwiecia, ale różowo było....kulka53 napisał(a):Tam oleandry w pełnym rozkwicie początkiem maja... a mój przywieziony z Ios 3 lata temu zakwitł (po raz pierwszy ) przedwczoraj
A czy w październiku jeszcze kwitły?
piekara114 napisał(a):Kwitły jeszcze. Może nie były to bujne kwiecia, ale różowo było....
piekara114 napisał(a):...wygląda mi jak dziki karczoch, tylko czemu się płoży a nie w górę rośnie
Dawigs napisał(a):Też lubię takie ruiny. Nie odpicowane nadmiernie, wyglądają naturalnie i staro.