janusz.w. napisał(a):A ten box jakiś taki znajomy... (mój trochę dłuższy)
Dach Felicji ma 130cm (mierzyłem). Miałem jakieś wewnętrzne przekonanie, że box nie powinien być dłuższy niż długość dachu , dlatego na początku miałem w planie kupno najkrótszego boxu jaki by był. Ale potem na szczęście okazało się, że nie ma problemu by był dłuższy i dlatego ten oto na zdjęciach ma 167 cm. Ważne tylko było, by tak go umocować żeby tylna klapa swobodnie się otwierała .
janusz.w. napisał(a):po cichu zaczynałem knuć w kierunku Kefalonii, ale ekipa się uparła na Sardynię...
No nie , pojedziesz na Sardynię, relację napiszesz..... i znów człowiek będzie miał dylemat
longtom napisał(a):...
Ważne, że ładne kwiatki
A i dzięki temu dowiedziałem się o skuteczności zimowitów na krety....
Dziś pytałem w punkcie ogrodniczym koło domu, okazało się ze sadzi się je w sierpniu , trzeba poczekać do następnego roku...
longtom napisał(a):Przepraszam za zamieszanie i znikam.
Nie znikaj tak całkiem
Franz napisał(a):Niesamowite, że pamiętasz.
Nie sposób było zapomnieć
Ale drugiej części nie pamiętam
plavac napisał(a):Ja bym nie narzekał na tę lustrzankę ...
Ja tam nie narzekam , jak z "lufą" "profi" się teraz wygląda
No i nikt już nie wyrywa mi poczciwego Canona z rąk
plavac napisał(a):Było, Pawle , przypominać ? !
Było, było.... prawda że warto?
piter83pl napisał(a):Ależ piękne zdjęcia. Mam nadzieje, że kiedyś też będę umiał coś takiego pstryknąć
Dzięki
Fakt, przy lustrzance trzeba się trochę postarać by wyszły w miarę poprawne zdjęcia, oczywiście wcale nie zawsze wychodziło...... No i niewprawionym zajmuje to pewnie z 5 razy więcej czasu niż focenie kompaktem.....
piter83pl napisał(a):Widoki zapierają dech w piersiach, ja byłem niestety tylko na dole, zrezygnowaliśmy w zeszłym roku z powodu rozmytej drogi.
Może też musicie próbować w myśl zasady "do 3 razy sztuka" . Jak widać z tą drogą po deszczach może być problem.... pewnie była już w tak złym stanie, że w zeszłym roku ją poprawili