kulka53 napisał(a):Jest bosko
... fakt, miejsce strzał w 10 ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):... miałem termometr nie dla ozdoby a w konkretnym celu. Nie ukrywam, że jego wskazanie mnie lekko zszokowało... niemal 28 stopni o poranku , czegoś takiego też jeszcze nigdy nie widziałem. Nic dziwnego że tak niesamowicie komfortowo wchodziło się wczoraj do wody...
kmichal napisał(a):... fakt, miejsce strzał w 10 ... ...
piekara114 napisał(a):Chyba pierwszy raz u Was czytam, że robisz pomiar temperatury wody Tak samo jak jak, jak jedziemy samochodem
kulka53 napisał(a): nie widzimy aż takiej potrzeby bo zawsze jakoś można się dostosować do tego co się zastanie
dangol napisał(a):Z zaplanowanymi w domu miejscami noclegowymi różnie bywa .
Nawet jeśli na miejscu jest tak, jak googlach, to droga dojazdowa w realu okazuje się czasem nie do pokonania (dla naszego auta, Wasze obecne i poprzednie takiego problemu nie ma/ją). A jeśli dojazd jest OK, to na miejscu okazuje się że... zrobiono płatny parking . Albo wiatr akurat jest z takiej strony, że nocleg w wybranej ślicznej zatoczce mógłby być koszmarem...
dangol napisał(a):Jakieś plany oczywiście warto mieć, ale i tak wychodzi najczęściej inaczej, czasem nawet znacznie lepiej , tak jak w przypadku "zamiany" Plaki na Eristos
dangol napisał(a):Życzymy Wam cudownego NR 2018, który przybliży osiągniecie "85"
Renatka66 napisał(a):Czy wasze autko ma napęd na cztery koła?
kulka53 napisał(a):Trudno jednak się dziwić, że nie zauważyliśmy, skoro drogowskaz leżał prawie na ziemi i wyglądał tak .
kulka53 napisał(a):Czyżbyś planował wypad na ferie?
Tilos pójdzie na pierwszy ogień więc jakby co, trochę damy radę pokazać
Chalki - jestem przekonany, że trafiłoby w Wasze gusta, może poza faktem braku fajnych plaż. Natomiast Simi, czy Rodos, to są miejsca które po prostu warto zobaczyć. Cieszę się, że zachęciliśmy do zaplanowania takiej podróży
kulka53 napisał(a):.... Profitis Ilias, 653m. n.p.m. Wejścia na ten szczyt nie uwzględnia żadna z map, być może jest to zatem ambitne zadanie dla doświadczonych turystów… może w dawniejszych czasach byśmy się o to pokusili, jednak obecnie już takich celów sobie nie stawiamy.
kulka53 napisał(a):
Najeździliśmy się za to szutrami na innej z wrześniowych wysp, oj, dziesiątki kilometrów
kulka53 napisał(a):A przecież tuż obok jest tak pięknie...zatoka Tholos z podwójną, kolorową plażą.