Re: Małe i duże bałkańskie podróże :-) -Rodos i okolice,maj
napisał(a) kulka53 » 14.12.2017 07:21
dangol napisał(a):Ceny promów... Hmm....
Dzięki za kolejną wspaniałą
grecką eskapadę, dzięki której mogłam poznać wyspy, na które zapewne osobiście
nie dotrę. Fajnie, że kolejna podróż pojawi się w forumowych wspomnieniach już niebawem
, zwłaszcza że była rewelacyjna POD KAŻDYM względem
...
Noooo, cóż
Dzięki noclegom na łonie natury
możemy sobie na to pozwolić...
Jak mówię, koszt byłby do przełknięcia, gdyby został zrealizowany przedwyjazdowy plan. A tak wyszło trochę za drogo w stosunku do tego, co widzieliśmy
.
Dla przeciwwagi, wyjazd wrześniowy wręcz przeciwnie, był (mimo tego, że byliśmy mniej więcej w tym samym rejonie) znacznie tańszy
, wręcz mógłbym zapłacić sporo więcej za takie wrażenia i wszystko to co było naszym udziałem
.
Dzięki za zaglądanie
Mikeee napisał(a):Dzięki za kolejną mega ciekawą relację
. Dzięki Wam bardziej poznałem Rodos no i dwie inne urocze wysepki.
Koszty mimo, że nie najniższe w porównaniu do innych Waszych eskapad, to i tak mało, jak na tak daleki wyjazd.
Będę wyczekiwał relacji z wrześniowego wypadu
Dzięki za miłe słowa
Gdybyśmy spędzili na Rodos tyle, ile zamierzałem, czyli 5 dni, z pewnością nie udałoby się nam zobaczyć (i pokazać) tego co zobaczyliśmy. Nie byłoby też szansy na takie leniwe chwile na plaży
. W ogóle ostatnio stwierdziłem, że odtąd raczej będziemy się starać spędzać nieco więcej czasu na poszczególnych wyspach. oczywiście na tyle, na ile będą tego warte i na ile pozwolą na to połączenia promowe i czas naszego urlopu
. Małgosia się śmieje gdy mówię, że jak w takim tempie będziemy zaliczać te wyspy to niedługo nam ich zabraknie
, więc nieco może zwolnimy
.
Koszty, cóż, gdy czytam jak niektórzy wydają np 7-8 tys za tydzień w Chorwacji, to przy tym nasze promy wyglądają naprawdę niewinnie
Pozdrawiam