kulka53 napisał(a):jubileuszowa, dziesiąta, niepozbawiona przygód i zwrotów akcji grecka przygoda przechodzi do historii…
I to już koniec .
Dzięki
i czekam na jedenastą, wrześniową przygodę
kulka53 napisał(a):Miał w nim się znaleźć Kos... ale zdecydowaliśmy inaczej
mysza73 napisał(a):Dzięki
i czekam na jedenastą, wrześniową przygodę
longtom napisał(a):My do Kos też podchodziliśmy z wielką rezerwą, a w sumie, krótki tam pobyt wspominamy bardzo miło.
Dzięki za Rodos z przyległościami.
kulka53 napisał(a):- promy – około 2500 zł
kulka53 napisał(a):To był nasz jubileuszowy, 10 wyjazd do Grecji
kmichal napisał(a):... ... faktycznie promowo wyszło drogo, ale to jednak kawał drogi ... ...
kmichal napisał(a):mnie się marzy trzeci, ale na razie są za drogie loty na lato 2018 ... ...
tiwa napisał(a):Znowu rewelacyjne podsumowanie . Zdziwiony jestem, że aż 1000 km przejechaliście na wyspach .
kmichal napisał(a):P.S. A teraz wszyscy czekamy na wrześniową relację ... ...
tiwa napisał(a):Z niecierpliwością czekam na kolejną relację, o której już zachęcająco wspomniałeś .
kulka53 napisał(a):Sprzedałeś auto?
kulka53 napisał(a):Postaramy się rozpocząć w najbliższych dniach .
piekara114 napisał(a):Michał, szalejesz z tym przyszłym rokiem: Andaluzja, Rosja i jeszcze myślisz o locie
piekara114 napisał(a):chyba Ci sporo urlopu przejdzie na przyszły rok...
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Michał, szalejesz z tym przyszłym rokiem: Andaluzja, Rosja i jeszcze myślisz o locie
... ten lot bardziej z myślą o pozostałych członkach rodziny - bo żyć nie dają ... ...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):O Rosji to doczytałam, ale Andaluzję przeoczyłam ... kiedy to ma być?
... niestety, dopiero za 62 dni ... ...
Pozdrawiam.