kulka53 napisał(a):Z tego co wyczytałem najbliższe plany obejmują inny region
Może następnym razem
... fakt - kierunek bardziej zachodni, ale Rodos też była rozpatrywana - na nią kiedyś też przyjdzie pora ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Z tego co wyczytałem najbliższe plany obejmują inny region
Może następnym razem
kmichal napisał(a):... wiadomo stolica ... ... jak mawia słynny komentator Hajto: "truskawka na torcie" ... ...
Ja jeszcze bym dodała (po dopiero 2 pobytach) sporą różnorodność i dość rozsądne ceny np. w tawernachLidia K napisał(a):Grecja nie może się znudzić.
To czego poszukiwaliśmy w Chorwacji podczas wrześniowych kilku wyjazdów dostajemy w Grecji z nawiązką. Poszukiwaliśmy ciepłego lata, ciepłego morza, pustych plaż, możliwości spania na dziko. Tego Chorwacja nie ofiaruje. Ani ciepłego lata we wrześniu, ani możliwości spania na dziko. A nawiązką jest możliwość dotknięcia starożytnych kamieni, zaglądnięcie w mityczne miejsca, przebywanie w kolebce europejskiej cywilizacji.
piekara114 napisał(a):Z przyjemnością nadrobiłam
piekara114 napisał(a):wiosna to jednak super kolory.....
piekara114 napisał(a):a może to już nie jaszczurka
piekara114 napisał(a):Pod samą latarnię nie ma dojścia?
piekara114 napisał(a):Fajne przebudzenie na Simi… a samo miasto super i w dzień i nocą…. Przygody z kołem nie zazdroszczę, dobrze że zapas mieliście, bo w najnowszych autach często jest ono nieprzewidziane….
piekara114 napisał(a):Ja jeszcze bym dodała (po dopiero 2 pobytach) sporą różnorodność i dość rozsądne ceny np. w tawernach
Buber napisał(a):Widzę, że miasto oglądacie jeszcze raz, teraz stricte historycznie.
Buber napisał(a):...gdzieś w jej środku jest przecznica w której wiszą tablice dokładnie opisujące każdy budynek.
Buber napisał(a):Pałac Wielkich Mistrzów .. podobał mi się
Buber napisał(a):na wszelki wypadek robię dwie