kmichal napisał(a):... fantastycznie ...
... światło słoneczne robi swoje ...
...
Jak się nie ma sprzętu z górnej półki to tylko w odpowiednich warunkach fotki wychodzą przyjemne dla oka
.
tony montana napisał(a):Z tym Blue Star to faktycznie, niewiele mu brakło, aby zahaczyć
A kotłowało się z tyłu zanim przybił
tony montana napisał(a):Dzięki za wcześniejsze "godzinowe" podejście do czasu podanego na zabytku "Tony powiedziałby....." - to oczywiście jest wtedy, gdy nie wiem, jak opisać fotkę
Naczytałem się już tyle Twoich relacji, że jak widzę na gdzieś na fotce zegar, od razu mi się to przypomina
tony montana napisał(a):fajna oferta jest ze śniadaniami na Lesbos
Myśmy się też już kiedyś wstępnie przymierzali do Lesbos, ale z tego co wiem wylądowało tam sporo... wiadomo kogo
, podobnie zresztą jest na Chios i Samos. Tylko Kos pozbyła się tego problemu
, póki mamy jeszcze sporo innych wysp do wyboru, popłyniemy gdzie indziej. Może przesadzam, ale tę trójkę raczej zostawimy sobie na nieco później.
Buber napisał(a):Symi rewelacja, przepiękne zdjęcia.
Mam ochotę znowu się tam wybrać, tak kolorowych domków nie ma nawet na Santorynie.
Przypłynąłem tym szybkim seawaysem ... zdecydowanie na zbyt krótko.
Simi od biedy można opędzić takim wycieczkowym jednym dniem, to co najważniejsze się zobaczy, a przy dobrej kondycji nawet i więcej
. Natomiast Santorini... no cóż, myśmy spędzili tam 6 dni i nie uważamy by było to za dużo. Fakt, że domki są raczej duo-kolorowe
, ale poszwędać się po różnych miejscach w różnych porach, zaliczyć czarne, czerwone i pumeksowe plaże, wykopaliska starożytnej Thiry, popłynąć na wulkan, na Thirasię... jest tam co robić. Jednak najlepiej poza sezonem
.
Potter napisał(a):Pojawił się powód wybrania się na Rodos - rejsik na Symi. Miejsce mnie zauroczyło. Mam nadzieję, że jeszcze długo tam zabawiliście = będzie jeszcze dużo zdjeć
.
W sumie byliśmy pełne dwie doby... większość zdjęć już się pojawiła
, ale jeszcze ze 2 odcinki z wyspy będą
.
Wg mnie to jest bardzo dobry pomysł na samolotowe wakacje - Rodos + okolice, gdzie okolice to właśnie Simi, Chalki, może też jakiś rejsik do Turcji? (myśmy się nie interesowali bo ja nie mam paszportu, ale na następny wyjazd już wyrobię, może się przyda). Bez pobytu na Rodos właściwie nie ma szans by te 2 wyspy zobaczyć. Myśmy mieli w planie jeszcze trzecią
, ale tak się złożyło że tam dotarliśmy dopiero we wrześniu
. A i przecież sama Rodos jest warta zobaczenia, zwłaszcza stolica, ale i Lindos i Kamiros i Prasonisi i jeszcze co najmniej parę innych miejsc...
ajdadi napisał(a):kulka53 napisał(a):... Grecja ...
...
I wszystko jasne...
I dlatego byliśmy tam już 11 razy...
Pozdrawiam