RODOS? FINALLY!
Ciekaw jestem Waszych wrażeń z Wyspy Słońca
Luna z chiptuningiem fiufiufiufiu
janusz.w. napisał(a):Piękny początek wyjazdu
Wspomnę tylko, że ja 30.04 byłem w okolicach Ramzowej... na nartach
Zazdroszczę wam trochę Luny a zwłaszcza poziomu spalania baaaardzo ekonomiczny kamper
tony montana napisał(a):RODOS? FINALLY!
Ciekaw jestem Waszych wrażeń z Wyspy Słońca
Luna z chiptuningiem fiufiufiufiu
piekara114 napisał(a):pojedziemy do Pireusu na prom....
kulka53 napisał(a):
Ten chyba na Kretę?
kulka53 napisał(a):Dalej jedziemy dokładnie jak zawsze, to droga z Larisy do Farsali, zwykle pola widzimy już dawno zaorane, teraz – zielono wszędzie
piekara114 napisał(a):Mam nadzieję, że szybko się na Blu Starze wyśpicie....no w sumie to wygodna miejscówka Wam się trafiła....
janusz.w. napisał(a):Nie korcił was śnieżny Masyw Olimpu ...no chyba, że mieliście dość po śnieżnych Jesenikach ...
janusz.w. napisał(a):A tu łezka w oku mi się zakręciła El Venizelos to nasz pierwszy duży prom, a w zasadzie kolos... Grecja 2003 i trasa z Triestu do Igoumenitsy Spędziliśmy na nim 30 godzin (Deck)
te kiero napisał(a):Zapowiada się jak zqwsze ciekawie;
Luna fajna ma swoje zalety, ale sentyment do Skody pozostał
te kiero napisał(a):Zrównież podobnie w tym roku zauważyliśmy różnicę, zwykle towarzyszyły nam spieczone słońcem Chorwackie wzgórza, na wiosnę jest pięknie
ajdadi napisał(a):Ale ta droga do Grecji szybko zleciała... oczywiście będę zaglądał.
kmichal napisał(a):... nowa, podrasowana maszyna to się "leci" ... ...
Mikeee napisał(a):Chętnie ruszę z Wami na kolejne greckie podboje. Rodos jest mi akurat znana, ale chętnie przypomnę sobie te zakamarki. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego wyboru
No i nie przytrafiło mi się nigdy jechać samochodem na - co jak co - ale letnie wakacje, w iście zimowej scenerii