Witam
Wspaniała fotorelacja.
Autora ( autorów) zdjęć "Tinos - gołębniki" proszę o kontakt mailowy.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mariuszula napisał(a):Witam.Teraz kolej na mnie. w sierpniu wyjazd do Grecji. Pierwszy raz,autem. Kompletnie nie mam pojęcia czego się spodziewać po drodze i na miejscu , lecz 10 lat temu do Cro było tak samo i na 10 lat zostało
piekara114 napisał(a):To przynajmniej już wiesz co przez najbliższą dekadę w wakacje będziesz robiła
My swój pierwszy grecki raz mamy za sobą....
kulka53 napisał(a): kilka naszych zdjęć będzie miało szansę ukazać się drukiem w planowanej przez niego książce...
kulka53 napisał(a):Witam w naszym wątku (chwilowo nieco zapomnianym...)
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a): kilka naszych zdjęć będzie miało szansę ukazać się drukiem w planowanej przez niego książce...
... to musiało się w końcu stać ... ... gratuluję ... ...
kmichal napisał(a):... a ja myślałem, że był jakiś wyjazd ... ...
Joan65 napisał(a):...
Joan65 napisał(a):A klucz do kastro - trzeba pytać w knajpce przy malutkiej agorze w Chorze
kulka53 napisał(a):No to skoro tak – to jedziemy, najpierw do Chory
kulka53 napisał(a)::wink:
kulka53 napisał(a):Mikri Glifadę pamiętałem z Twoich opisów i zdjęć....zdaje się że szliście jakąś okrężną drogą.
kulka53 napisał(a):PS. A dzięki nawiązanemu kontaktowi z p.Zbyszkiem (columbus53, z postu powyżej) kilka naszych zdjęć będzie miało szansę ukazać się drukiem w planowanej przez niego książce... . I to także jest jakiś sens naszych tutaj relacji...
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):No to skoro tak – to jedziemy, najpierw do Chory
... również chętnie się tam z Wami wybiorę ... ...
kmichal napisał(a):... przygotowanie do skoku czy tylko sprawdzanie urody ... ...
Tak , na wyspach boczne dróżki i ścieżeczki z reguły się kończą właśnie w tego typu przybytkach, albo kapliczka, albo czyjaś zagroda dla zwierzątJoan65 napisał(a):Faktycznie rozpoczęliśmy marsz w ciut złym kierunku, ale nie ma tego złego...doszliśmy do uroczej kapliczki położonej w samym środku owczej farmy.
Joan65 napisał(a):Teraz przygotowuję się do kolejnej cykladzkiej wrześniowej wyprawy i czytam uważnie Wasze relacje.
longtom napisał(a):pogratulować
longtom napisał(a):Jestem ciekaw czy o książce RobaCRO słyszeliście