To jest zdjęcie z gatunku: co autor miał na myśli.
Prawidłowa odpowiedź brzmi: zależy kim jest autor wielbicielem kotów czy aparatów
Rozmyślamy o następcy ale nie pentaxa a fuji.
MARK1 napisał(a): Ja mam 1 wyspę na koncie: Kretę /nie całą, zachodnia część /
MARK1 napisał(a): Bardzo ciekawe te mniejsze wysepki - relacja zachęcająca. Moglibyście wydać przewodnik po "Waszych" wyspach w wersji papierowej - byłoby pożytecznie dla innych i dodatkowe środki na Wasze wyprawy
kulka53 napisał(a):MARK1 napisał(a): Moglibyście wydać przewodnik po "Waszych" wyspach w wersji papierowej - byłoby pożytecznie dla innych i dodatkowe środki na Wasze wyprawy
A co do przewodnika... my się do tego nie nadajemy, zbyt mało w nas przebojowości a poza tym co to za przewodnik bez opisów co i gdzie zjeść i gdzie znaleźć fajny hotel?
kulka53 napisał(a):A co do przewodnika... my się do tego nie nadajemy, zbyt mało w nas przebojowości a poza tym co to za przewodnik bez opisów co i gdzie zjeść i gdzie znaleźć fajny hotel?
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Monastyr Chozoviotissa
... piękne miejsce ... ... trochę przypomina mi czarnogórski Monaster Ostrog w którym bardzo nam się podobało ... ...
piekara114 napisał(a):co do hotelu i jedzenia - od tego jest booking i tripadvisor, więc nie ma wymówek...
MARK1 napisał(a):To byłby Wasz przewodnik , charakterystyczny , specyficzny, krajoznawczy - taka lekka zachęta
Wczoraj wziąłem do ręki duży przewodnik po Grecji i jeśli chodzi o opisy małych wysp ... słabiutko lub nic.
kulka53 napisał(a):Amorgoska autostrada w okolicy Markiani
kulka53 napisał(a):Fajnie było, na pewno obowiązkowe miejsce do odwiedzenia podczas amorgoskich wakacji .
kulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):co do hotelu i jedzenia - od tego jest booking i tripadvisor, więc nie ma wymówek...
No tak, słyszałem o tych stronach... nie korzystaliśmy nigdy z żadnej.
Chyba kiepsko nam idzie przyswajanie nowinek wszelakich, zarówno technicznych jak i internetowych
Ale też nie było takiej potrzeby
eystrasalt napisał(a):A celem mym droga... Jest moc!
tiwa napisał(a):Ciekawie pokazany i opisany monastyr, chyba lepiej niż w przewodnikach .
Mikeee napisał(a):będę o tym pamiętał.
Rzeczywiście monastyr robi wyjątkowe wrażenie i fakt, położeniem przypomina Ostrog
piekara114 napisał(a):To podobnie jak ja macie O ile z booking korzystam bardzo bardzo sporadycznie (w pracy częściej) to z trip. już w ogóle. Jak już jemy na mieście to raczej poddajemy się intuicji własnej...