Biegasz nadal, czy jesteś akurat w fazie roztrenowaniakulka53 napisał(a):… wiosną ubyło mi 10 kg ...
pzdr
tiwa napisał(a):Przyznam, że jednak rzadko widzę (zauważam ) dwugłowe orły w Grecji
tiwa napisał(a):10 kg mniej na wiosnę , to robi wrażenie .
longtom napisał(a):Biegasz nadal, czy jesteś akurat w fazie roztrenowaniakulka53 napisał(a):… wiosną ubyło mi 10 kg ...
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Korzystając z okazji zapewniam też kąpiel zapylonej Lunie
... niech też wie, że ma wakacje ... ...
eystrasalt napisał(a):tiwa napisał(a):Przyznam, że jednak rzadko widzę (zauważam ) dwugłowe orły w Grecji
To symbol Greckiego Kościoła Prawosławnego: żółte flagi z charakterystycznym, czarnym, dwugłowym orłem to drugie oprócz greckich flag narodowych najczęściej widoczne flagi w Grecji.
eystrasalt napisał(a):Mam pytanie o korzystanie z wody: tak po prostu, bez pytania o zgodę można wziąć szlauch i opłukać samochód? Chyba bym się nie odważył - nawet w Grecji
kulka53 napisał(a):Stamtąd przyszliśmy
kulka53 napisał(a):Skoro więc silnik pracuje i możemy – to jedźmy dalej .
tiwa napisał(a):Hmm, nie brzmi to zbyt zachęcająco .
marze_na napisał(a):Może i nie brzmi, ale jak wygląda
kmichal napisał(a):... przysłowiowy "rzut beretem" to to nie był ... ... ale widoczki za to przepiękne ... ...
kmichal napisał(a):... dobrze, że pracuje ... ...
kulka53 napisał(a):Coś mała ta krowa...
kulka53 napisał(a):Było dość stromo i chwilami niebezpiecznie bo żwir i kamienie zalegające na skalnej ścieżce usuwały się spod nóg (a my do tego genialnie wybraliśmy się w sandałkach ) , ale tu już jest płasko i blisko