Re: Małe i duże bałkańskie podróże - Małe jest piękne..Grecj
napisał(a) kulka53 » 02.11.2016 19:02
Mniej więcej takie właśnie mieliśmy odczucia co do tej wody
marze_na napisał(a):A do tego piaszczysta
O, tak
, to zdecydowanie podstawa
piekara114 napisał(a):Po raz kolejny to piszę, ta wyspa zapiera dech.... OBŁĘDNA... a żwirkowe i skaliste plaże super...
Tak, tak... wiemy, że istnieją miłośnicy żwirku (rozumiemy), kamieni i skał (tego już nie za bardzo
).
Na szczęście Grecja, a także i sama Koufonissi ma wszystkim coś fajnego do zaproponowania....
kmichal napisał(a):... trudno się nie zgodzić ...
... nieźle daje po oczach ...
...
Trochę żałowaliśmy, że już mieliśmy kupione bilety na prom....
Darkos napisał(a):I co? człowiek się nawet nie chce uczyć na własnym przykładzie?
Sądziliśmy, że to tylko jednostkowy przypadek i znane środki zaradcze wystarczą
Do pewnego momentu tak właśnie było ....
Solar by się przydał
Mikeee napisał(a):8O CUDNIE
nie wiem dlaczego sardyńskie plaże mają miano najpiękniejszych w Europie, skoro w Grecji są równie piękne (Cyklady, Kreta, Lefkada...)
Sardyńskie są naprawdę niezłe (Chia, Piscinas, Is Arutas, San Teodoro, Pistis, Porto Pino, Villasimius i pewnie jeszcze wiele innych), ale jak dla nas, nie ma jak Grecja pod wieloma innymi względami. Na Cykladach bywa różnie, są wyspy oferujące naprawdę piękne plaże i te z mniej atrakcyjnymi, ale i tak na każdej można znaleźć coś dla siebie. Ale przecież i na kontynencie jest nieźle
Mikeee napisał(a):jak pierwszy raz przeglądałem te zdjęcia na smartfonie, to myślałem, że to zdjęcie z małej jaskini przez otwór górny, a w tle są chmury na niebie
Fajne miejsce!
longtom napisał(a):Diabelskie oko i diabelska "zupka" dla mnie też super
Niby nic takiego, ale ciekawostka jest...
Dźwięki też wydaje
Pozdrawiam