KOL napisał(a):...
Witaj
Faktycznie dawno Cię nie było.... ale mam nadzieję, że się to zmieni
Fajnie, że udało się jednak wyjechać... to tak jak nam 2 lata temu gdy pojechaliśmy tylko na tydzień i tylko na Samotrakę.
Może stworzysz jednak jakąś relację?
Dobrze pamiętałem wybierając tegoroczny kierunek o Twoich opisach i o tym, że na Koufonissi wróciliście... ewidentnie ma ona w sobie TO COŚ, co sprawia że staje się ulubioną wyspą Naszych Żon
- Małgosia jest nią dokumentnie zachwycona
, zresztą mi też się bardzo podobało. Wrócimy tam jeszcze...
Wrzesień jest z pewnością bardziej "sezonowy" niż maj, ludzi było naprawdę całkiem sporo, zwłaszcza że to była dopiero połowa miesiąca a pogoda cudowna.
Nie sądzę byśmy dotarli tam gdzie Wy byliście, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda
. Po tegorocznej Grecji uznaliśmy, że dajemy sobie spokój z wymyślaniem kierunków alternatywnych na wrzesień, także wszystko jest możliwe
Nie wiedziałem że to miejsce z klifami nazywa się Ghala
ajdadi napisał(a):Trudno się nie zgodzić...Pozdrawiam
Nawet nieoświetlone bardzo się nam podobało
, także dlatego, że nie spodziewaliśmy się jeszcze tego wieczora takich atrakcji, potęgowanych przez silny dość wiatr, spore fale i słoną bryzę
kmichal napisał(a):... faktycznie, jak Luna zmieściła się na takim tycim promie to ja nie wiem ...
...
A wiesz, że na styk?
Rampa wjazdowa zamknęła się może pół metra od zderzaka
W ogóle mieliśmy szczęście, że na ten prom udało się nam wjechać... facet zanim sprzedał nam bilety zadzwonił gdzieś i upewnił się, że będzie miejsce
. Poza nami przewoził się jakiś bus typu T5 i ciężarówka... więcej miejsca nie było
Pozdrawiam