mysza73 napisał(a):na moim koncie jest dopiero jedna grecka wyspa, ale już pracuję nad tym, żeby ten wynik poprawić
To na Thirassię się nie wybrałyście? Byłyby już dwie
Coś czuję że się Santorini spodobała
Następna wyspa jeszcze w tym roku?
mysza73 napisał(a):na moim koncie jest dopiero jedna grecka wyspa, ale już pracuję nad tym, żeby ten wynik poprawić
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):na moim koncie jest dopiero jedna grecka wyspa, ale już pracuję nad tym, żeby ten wynik poprawić
Coś czuję że się Santorini spodobała
kulka53 napisał(a):Następna wyspa jeszcze w tym roku?
mysza73 napisał(a):bo to zimno i deszcz mnie dobiją
mysza73 napisał(a):ale i Ateni i mnie i Potter zaskoczyły na plus , a tak bez entuzjazmu do nich podchodziłam
piekara114 napisał(a):zacznij pisać relację....
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):ale i Ateny i mnie i Potter zaskoczyły na plus , a tak bez entuzjazmu do nich podchodziłam
Ateny są ... dość specyficzne
Myśmy też w tym roku nieco poszerzyli wiedzę o nich
Bardzo ciekawy jestem wrażeń...
kulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):zacznij pisać relację....
Popieram
W cuda nie wierzę , Potter niech Korfu kończy, Ty zacznij wspólną Gr, a Potter dołączy...mysza73 napisał(a):może Potter zacznie ...
mysza73 napisał(a):Trzeba się najpierw przez zdjęcia jakoś przekopać ,
może Potter zacznie ...
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Trzeba się najpierw przez zdjęcia jakoś przekopać ,
może Potter zacznie ...
Ja nic nie piszę. Po pierwsze zdjęć mam dużo mniej niż myślałam , po drugie jak tak na nie patrzę to zupełnie nie widzę tego co widziałam ... Aparat do bani i fotograf do dooopy .
ajdadi napisał(a):kulka53 napisał(a): Kocham wjeżdżać tyłem na promy , czasem nie ma wyjścia.
...raz miałem możliwość wjazdu na prom w Grecji tyłem...i trochę stresujące to jest...nie powiem...
kmichal napisał(a):... cały czas jestem z Wami ... ... nieco z tyłu, ale podziwiam, podziwiam ... ...