Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małe i duże bałkańskie podróże :-)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 31.05.2016 18:55

kulka53 napisał(a):
Dziękuję za ten wspólnie spędzony kawałek życia :idea: :D

Pozdrawiam
Paweł

Cała przyjemność po mojej stronie :P
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 31.05.2016 20:24

... sto lat, sto lat ... :oczko_usmiech: ... wielkie dzięki za wspaniałe przygody ... :) ...
Pozdrawiam.
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 31.05.2016 20:54

kulka53 napisał(a):
Dziś właśnie mija 10 lat od dnia, gdy zarejestrowałem się na forum CRO.PL :idea: :roll:

:D :D :D
Dziękuję za MNÓSTWO doznań estetycznych, odkrywanie uroków Śródziemia i nie tylko :). No i za INSPIRACJE 8) , nawet jeśli czasem powodują zaburzenia wcześniejszych planów :wink: , oczywiście na plus :D. Całkiem możliwe (ale :roll: nie na 100%), że tegoroczny przełom września i października będzie pod wpływem Waszej relacji z ostatniej podróży (poprzednią S. właśnie ponownie przejrzałam)
:papa:
tiwa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiwa » 31.05.2016 21:03

Dołączam się do podziękowań i gratulacji, i od razu uprzedzam ewentualne pytanie :) . Tak, tak, tak :D :!: , już w sobotę (razem z Ładniejszą) wyruszamy "śladami Kulek" :oczko_usmiech: .
Pięć dni w Rzymie, 20 na Sardynii, dwa w Toskanii :D , a reszta w drodze :? .
Relacja dopiero po ME, gdzie oczywiście zagramy z Hiszpanią w finale i ... tutaj każdy wynik jest możliwy :mrgreen: .
pzdr. :wink:
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 31.05.2016 21:24

kulka53 napisał(a):Dziś właśnie mija 10 lat od dnia, gdy zarejestrowałem się na forum CRO.PL :idea: :roll:

"Wędrowałem" często z Wami. :) Rzadko się wtrącając, częściej po cichu.

Dzięki za to, że chcieliście się tymi wędrówkami podzielić z nami.
Jubileusz zacny. Życzenia sto lat na forum może byłyby nieco dziwne. :)
Życzę więc co najmniej następnej "dychy", a jak dotrwacie i jak ja dotrwam to za 10 lat będę Wam życzył następnej. :)
Pomyślnych wiatrów. :papa:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 31.05.2016 22:14

kulka53 napisał(a):Może są ku temu inne, lepsze miejsca, ale poświętuję sobie tutaj, w naszym najdłuższym wątku :)
A okazja, jak dla mnie, dość wyjątkowa...

Dziś właśnie mija 10 lat od dnia, gdy zarejestrowałem się na forum CRO.PL :idea: :roll:

Trochę tutaj buszowałem, ale po cichutku. :) Teraz jest okazja podziękować i życzyć Wam, abyście jak najdłużej byli w drodze ... :wink:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 01.06.2016 10:20

Również gratuluję i dziękuję, że dzielicie się na forum swoimi podróżami.
Tym bardziej, że jak wynika z powyższych wpisów te relacje są inspiracją dla innych. Inspirujecie więc jak najdłużej :!:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 01.06.2016 14:35

kulka53 napisał(a):... właściwie my, jesteśmy tu nadal i wciąż...

I chwała Wam za to :!:
Aby weny pisarskiej i fotograficznej, ani też benzyny w baku nigdy Wam nie zabrakło. :)

pzdr :wink:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 01.06.2016 15:53

longtom napisał(a):I chwała Wam za to :!:
Aby weny pisarskiej i fotograficznej, ani też benzyny w baku nigdy Wam nie zabrakło. :)

Lepiej tego nie mogłeś ująć... :papa:
Mikeee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikeee » 01.06.2016 16:31

Również ja przyłączam się do gratulacji i życzeń :)
Co prawda częściej bywałem w sardyńskim wątku, ale tutaj też od czasu do czasu wpadałem. Powrócę tu na dłużej jak przyjdzie czas na Cyklady.
Podziwiam Was za styl urlopowania i skrupulatność w poznawaniu nowych miejsc, życzę realizacji wszystkich planów i liczę na dzielenie się tutaj wiedzą i wakacyjnymi wrażeniami :D
Ja w tym roku między innymi uderzam na Sardynię, dlatego czekam na kontynuację odpowiedniego wątku
pozdrawiam,
Michał
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 01.06.2016 19:40

kulka53 napisał(a):Może są ku temu inne, lepsze miejsca, ale poświętuję sobie tutaj, w naszym najdłuższym wątku :)
A okazja, jak dla mnie, dość wyjątkowa...

Dziś właśnie mija 10 lat od dnia, gdy zarejestrowałem się na forum CRO.PL

Kawał czasu :!: :)
I ja dziękuję za inspiracje, a najbardziej za konkretne, precyzyjne informacje praktyczne, które pomogły mi podczas kilku wycieczek :!: Trzymajcie tak dalej :!: Życzę wielu kolejnych, równie udanych wypraw :!:

tiwa napisał(a):Pięć dni w Rzymie, 20 na Sardynii, dwa w Toskanii :D , a reszta w drodze :? .

...kto wie, kto wie może i tym razem, aczkolwiek wyspa olbrzymia :!:

pozdr
tiwa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiwa » 01.06.2016 22:38

janusz.w. napisał(a):...kto wie, kto wie może i tym razem, aczkolwiek wyspa olbrzymia :!: pozdr

Ha, ha ha :lol: . Dla ułatwienia dodam, że tym razem jest to szary Nissan QQ, a namiocik taki malutki, co się sam w dwie sekundy rozkłada 8O :!: . Jeśli się nie spotkamy (a podobno Polaków coraz więcej na Sardynii), to i tak pozdro dla całej Twojej ekipy :smo:
pzdr. :wink:
stefanos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stefanos » 01.06.2016 23:40

Jak rocznica i okazja do gratulacji to nie może mnie tu nie być. Szanowni Jubilaci dziękuję za moc wspaniałych i wzruszających chwil i proszę o jeszcze. Pozdrawiam stefanos
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 02.06.2016 06:41

Bardzo, bardzo, naprawdę BARDZO Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i obecność :idea: .
Fajnie widzieć i wiedzieć, że to co robimy, oprócz tego, że poznajemy różne nowe zakątki ma także dla Was jakiś sens ....

Przepraszam, że nie odpowiem każdemu z osobna, wpadłem tu na trochę poczytać co nowego tu i ówdzie :) , po powrocie oboje mamy masę spraw i zajęć, Małgosia w pracy, ja poza nią. Ale zdjęcia z wyjazdu powoli się szykują, może zacznie się już coś niedługo pojawiać :) i w temacie Sardynii przeniesiemy się do innego wątku :) .

A dla "podgrzania atmosfery" :wink: jeszcze napiszę, że po południu wybieramy się kawałek za Wrocław pooglądać pojazd, który być może zastąpi Skodę w naszych podróżach 8O :cool: , przynajmniej tych dalszych.

Pozdrawiam :D
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 02.06.2016 07:16

kulka53 napisał(a):A dla "podgrzania atmosfery" jeszcze napiszę, że po południu wybieramy się kawałek za Wrocław pooglądać pojazd, który być może zastąpi Skodę w naszych podróżach , przynajmniej tych dalszych.

... no, no ... 8) ... zmiany, zmiany, zmiany ... :wink: ... jestem ciekaw czym we wrześniu na Cyklady pojedziecie :?: ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Małe i duże bałkańskie podróże :-) - strona 507
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone