longtom napisał(a):Piękna plaża, szkoda tylko, że kóz tam zabrakło.
pzdr
... no, no Tomek bez przesady ... ... ja wiem, że to Grecja itd. itp., ale jedną plażę już im "zasrały" - to już wystarczy ... ...
Pozdrawiam.
pzdr
kmichal napisał(a):... inwazja, ale stadko sympatyczne i kolorowe ... ...
kmichal napisał(a):... przepiękne miejsce ... ... ...
kmichal napisał(a):... w takim miejscu, przy takiej pogodzie, samotnie - inaczej być nie mogło ... ...
kmichal napisał(a):jedną plażę już im "zasrały" - to już wystarczy ... ...
kulka53 napisał(a):Za to był pies , połowę dnia przespał pod skałkami tuż obok nas
kulka53 napisał(a):Chociaż... jak pamiętam to nawet w środku lata na Chalkidikach czy Pilionie były miejsca bardzo spokojne i prawie puste
Oby ten stan się nigdy nie zmienił...
kulka53 napisał(a):24 września, czwartek
Przedostatni dzień na Ios i w ogóle całego wrześniowego greckiego urlopu postanowiliśmy już wczoraj spędzić w całości na plaży . Na następny taki dzień przyjdzie nam czekać przynajmniej 7 miesięcy, do maja kolejnego roku… zatem trzeba wykorzystać, że po pogodowym załamaniu będzie znów pięknie.
ajdadi napisał(a):O Lefkadzie już nie wspominając...
tony montana napisał(a):Na szczeście dla Was - maj już za momencik, a tak BTW jest plan? Sardynia?
tony montana napisał(a):Kalamos
kulka53 napisał(a):Na Lefkadzie po trzęsieniu ziemi zdaje się że już nie będzie tak jak było... podobno Egremni nie istnieje
ajdadi napisał(a):kulka53 napisał(a):Na Lefkadzie po trzęsieniu ziemi zdaje się że już nie będzie tak jak było... podobno Egremni nie istnieje
No niestety wychodzi na to ,że Egremni nie ma (widziałem filmik)
kulka53 napisał(a):Chora z tego miejsca robi niezłe wrażenie
tiwa napisał(a):kulka53 napisał(a):Mylopotas to najpopularniejszy „kurort” na Ios.
Takiej wielkości kurorty to ja spokojnie akceptuję
kmichal napisał(a):ładnie te domki oblepiły wzgórze, a w drodze na szczyt towarzyszą kapliczki ... ...