... stolica prezentuje się okazale, ładna i kolorowa, pomimo
zachmurzenia ... ... a jeżeli chodzi o pozamykane kościoły to na Malcie jest niestety podobnie ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... stolica prezentuje się okazale, ładna i kolorowa, pomimo zachmurzenia ... ...
kmichal napisał(a):a jeżeli chodzi o pozamykane kościoły to na Malcie jest niestety podobnie ... ...
ajdadi napisał(a):kulka53 napisał(a):Wspaniałe widoki się stąd rozciągają
Rzekłbym...takie pocztówkowe...Pozdrawiam
tony montana napisał(a):W Chorze bosko, koty MEGA fajna
tony montana napisał(a):A restauracja coś KRÓTKO otwarta..... co, już o 23.30 miałbym iść spać na Sikinos?
kulka53 napisał(a):
Stolica Sikinos jest jak dla mnie jednym z najciekawszych, najpiękniej położonych cykladzkich miasteczek. Cicha, spokojna, zupełnie nieturystyczna, autentyczna osada, nieduża, może bez fajerwerków architektonicznych, ale z ładnymi zakamarkami, zaułkami. To była wielka przyjemność być tam i kto wie, może jeszcze zdarzy się w przyszłości tak, że jeszcze tutaj przypłyniemy...
c.d.n.
KOL napisał(a):baaardzo nam się tam podobało i podobnie jak Wy chciałbym tam jeszcze kiedyś zawitać.
KOL napisał(a):Fajnie się z Wami podróżuje, fajnie ale z drugiej strony smutno trochę, bo Grecji, to już w zasadzie przesądzone, w tym roku nie odwiedzimy. W każdym razie po tym co do tej pory pokazaliście w relacji wiem, że muszę na kilka dni kiedyś odwiedzić Heronissos na Sifnos i jeszcze raz wybrać się na Sikinos.
MCR napisał(a):Oj, ja też mam kilka miejsc, do których bym wrócił. Sikinos, Anafi, Santorini, że o Kithirze nie wspomnę. Brakuje jednak czasu na realizację wszystkich pomyslow pewnie do części z nich wrócimy na emeryturze. To jeszcze tylko kilkadziesiąt lat )))