kulka53 napisał(a):Wspaniałe miejsce
... faktycznie, wśród tych surowych klimatów ostała się taka perełeczka ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... faktycznie, wśród tych surowych klimatów ostała się taka perełeczka ... ...
kmichal napisał(a):... piękne ujęcia zwierząt ... ...
kmichal napisał(a):jedna sztuka nawet z biżuterią ... ...'
ajdadi napisał(a):Po nadrobieniu zaległości...jestem na bieżąco
kulka53 napisał(a): Episkopi i okolice – jedno z miejsc, które na zawsze zapadają w pamięć
dangol napisał(a):kulka53 napisał(a): Episkopi i okolice – jedno z miejsc, które na zawsze zapadają w pamięć
Fakt, nawet jeśli zwiedza się je tylko wirtualnie...
Pamiętałam Episkopi z relacji MCR-a, a po Waszej tym bardziej nie zapomnę .
tony montana napisał(a):Fantastyczne miejsce, te widoki na wodę wprost zapieraja dech w piersiach!! Chciałbym tam być (tak banał
longtom napisał(a):Z "ust" mi to wyjąłeśkulka53 napisał(a):Wspaniałe miejsce
shigella napisał(a):...
shigella napisał(a):Po długim czasie podczytywania bez pisania (wstyd przyznać, kiedy był mój ostatni wpis tutaj...)
shigella napisał(a):Wasze relacje są jedną z nielicznych lektur, które pochłaniam tak że zapominam, ile czasu minęło, nie zauważam, że kawa wystygła i muszę sobie dawkować, by jednak jeszcze coś poza czytaniem przy komputerze wykonać wciąga lepiej niż najlepsza ksiązka!
shigella napisał(a):I bardzo Wam dziękuję zarówno za inspirację do takiego typu podróżowania, jak i za szczegółowe opisy tras i miejsc ciekawych a zwłaszcza świetnych miejsc noclegowych na trasie! Z wielu korzystaliśmy w czasie naszych wypraw (Liri, plaża za Stratoni, Varikou, i wiele innych). No i za namiary na wejście na Olimp od strony wojskowej