A ja czekam, co ciekawego zobaczymy na północy.
pzdr
kmichal napisał(a):... faktycznie stolica pięknie położona ... ... ale mnie najbardziej zaciekawiła pierwsza fota z Azolimnos z chmurami nad Tinos i Andros na horyzoncie - fotopocztówka ... pięknie ... ...
ajdadi napisał(a):Stolica fajnie położona...ale ja wybieram to betonowe molo i ławeczkę z parasolem
longtom napisał(a):A ja czekam, co ciekawego zobaczymy na północy.
MarDomi napisał(a):komercyjnie.
kulka53 napisał(a): żadnych ruin ani cmentarza, zupełnie nie wiadomo gdzie to jest (…) czy to byłoby na tyle ciekawe i warte trudu poszukiwań?
kuilka53 napisał(a): tu po raz pierwszy tego roku zobaczyłem moje ulubione kwiatki
dangol napisał(a):kuilka53 napisał(a): tu po raz pierwszy tego roku zobaczyłem moje ulubione kwiatki
Kwitnące urginie...
dangol napisał(a):Tomek, widocznie coś tam Waszej urginii nie pasowało .
Zaglądnij tutaj, może we wskazówkach pielęgnacyjnych znajdziesz, co było nie tak?
kmichal napisał(a):... wow, ale śliczne gąski ... ... takie "nasze" ... ...
dangol napisał(a):Cenne jest to, co tam wykopano, ale to można zobaczyć już tylko w jakimś muzeum.
dangol napisał(a):Kwitnące urginie w tym roku nie były na Krecie częstym widokiem
longtom napisał(a):A nasz przywieziona w zeszłym roku z Nisyros wiosną miała liście, ale jesienią niestety nie zakwitnęła.
ajdadi napisał(a):Pewnie ,że było warto
tony montana napisał(a):Te plażyczki to tak na Maslinkowo - Longtomowy sprzęt