kulka53 napisał(a):
...ładna fotka...pocztówka z Samotraki
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... jak na plażę miejską to tłumów nie ma ... ... ale za bardzo to chyba nie ma się czemu dziwić ... ...
kmichal napisał(a):... port na tle gór prezentuje się przyzwoicie ... ...
ajdadi napisał(a):...ładna fotka...pocztówka z Samotraki
janusz.w. napisał(a):ten biwakowy luz na wyspie...
janusz.w. napisał(a):Ehhhh... na ten rok to jeszcze nic nie wiadomo
kulka53 napisał(a):Zbliżamy się do Chory, tym razem od przyzwoitej strony, główną drogą z dołu, a nie jak wczoraj, od góry i od tyłu
kulka53 napisał(a):Zachód słońca był dość spektakularny, a sceneria sam nie wiem dlaczego skojarzyła mi się z czasem oglądanymi w tv afrykańskimi krajobrazami
kulka53 napisał(a):Liczyliśmy, że podobnie jak wczoraj wieczorem tak i dziś do gotowania będzie nam przyświecał wielki i jasny księżyc. Owszem, przyświecał... ale gdy już się najedliśmy , codziennie przecież wschodzi coraz później. Nie z takimi niedogodnościami jednak sobie już radziliśmy .
kmichal napisał(a):... fakt, wjazd do miasta jak się patrzy ... ... pięknie to wygląda ... ...
kmichal napisał(a):... z tym zachodem to ale teraz pojechałeś ... ... miód, malina, palce lizać ... ...
longtom napisał(a):W czerwcu na Lipsi było podobnie.
ajdadi napisał(a):Chora naprawdę robi wrażenie...zresztą zachód słońca też...
ajdadi napisał(a):Paweł wczoraj wpadł mi w ręce przewodnik o greckich wyspach i jest tam jedno zdjęcie właśnie z Chory...z dachami i kamieniami na nich...normalnie olbrzymia ilość...dodam ,że nie jest to przewodnik "pierwszej młodości"....
kulka53 napisał(a):Ciekawe jaki przewodnik dorwałeś?