Z takiego rejsiku i oczywiście słonecznej pogody całkiem fajna relacja może wyjść
Pozdrawiam
P.S. Do wyspy też się dorzucam
DarCro napisał(a):Milos najbardziej mi zapadła w pamięci z tych wysp poprzedzających Santorini.kulka53 napisał(a):Fourkovouni... zapamiętane głównie z tego, że na tej stromej betonówce spaliłem sprzęgło
Od tego czasu droga zamknięta.
ajdadi napisał(a):Do wyspy też się dorzucam
dangol napisał(a):No to tym razem nie mamy szans na spotkanie na granicy, chociaż wrześniowy urlop spędzimy w tym samym kraju-RAJU
dangol napisał(a):Nie miałam pewności, czy to Ty - w końcu "na żywo" widzieliśmy się tylko podczas powrotu z Grecji przed dwoma laty. No ale wtedy było łatwiej z rozpoznaniem, bo obok miałeś Małgosię i charakterystyczną Skodzinkę
dangol napisał(a):Nie pomachałam, po gdybyś to nie był Ty, a ktoś inny, to nie wiem co by sobie pomyslał o tej, co zaczepia na ulicy faceta, na dokładke młodszego...
dangol napisał(a):Zresztą, o podobnej porze przechodzę tamtędy bardzo często, wracając z pracy. Tak więc, bądź czujny , jeśli znów się tam znajdziesz około 16-tej.
MCR napisał(a):Ta droga aż tak stroma jest? Z góry (fakt, na dół nie zjeżdżaliśmy) wydawała się zjadliwa. W dodatku utwardzona
Maria z Pogórza napisał(a):Jakiś czas temu natknęłam się na Wasze relacje z pobytu w Macedonii, opisy, mapki, bardzo mi przypasował ten plan, bo i my chcemy w tym roku wyruszyć do tego kraju, zwiedzanie połączone z wypadami w góry.
I teraz nie potrafię znaleźć tego opisu, proszę o jakieś namiary, jeśli można.
Przepraszam, że pytanie zupełnie nie w temacie greckim.
Pozdrawiam - Maria z Pogórza.
ArliJ napisał(a):Niesamowite że codziennie zbierają się tam tłumy i odprowadzają wzrokiem słońce aż zatopi się w niebieskiej otchłani...i tak każdego dnia na nowo...my obserwowaliśmy to zjawisko w połowie września i tłumy były jeszcze większe ale czuć było wokół te zachwyty, te flesze, ulgę i brawa na koniec...takie wyczekiwania i ach na końcu...z boku wydaje się to śmieszne ale tam ma swoją magię
ArliJ napisał(a):Odnoszę wrażenie, albo zwyczajnie nie doczytałam ale chyba cel na wrzesień jest na razie nieoficjalnie tylko w Waszych głowach i pozostanie tajemnicą aż do momentu pierwszego odcinka relacji czy może wcześniej podzielicie się planami?:)
DarCro napisał(a): Obstawiam, że tym razem to będzie Atlantyda...
Tylko 12 znalazłam w jednym z naszych przewodników.longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):Na S
To jest w czym wybierać.
DarCro napisał(a):Obstawiam, że tym razem to będzie Atlantyda...
dangol napisał(a):DarCro napisał(a): Obstawiam, że tym razem to będzie Atlantyda...
Ja mam podejrzenia bardziej przyziemne - jakaś Sporada?
Na S do wyboru mamy Skiathos, Skopelos i Skiros . A że MCR ostatnio (a wcześniej Kowoli ) że tam ładnie...
MCR napisał(a):Serifos?:)
ArliJ napisał(a):na pewno będzie to Super cel i potem Super relacja;)
dangol napisał(a):MCR napisał(a): Serifos?
Tam już byli , a korona wysp czeka . Jeśli więc Cyklady. a nie Sporady, to raczej Sifnos...