kmichal napisał(a):... podobne pachołki widziałem w mojej okolicy
A ja nigdy nie widziałem, stąd takie zaskoczenie
Po kraju mało podróżuję, to może dlatego
Ale czemu u nas nie ma a tam są.... może ludzie bardziej się autami rozbijają
mysza73 napisał(a):Tłumy
,
ale piszę się na tą wycieczkę
.
Fakt, zwykle unikamy ich, ale są takie miejsca i takie momenty, że obecność tłumu jest czymś wręcz pożądanym i staje się całkiem ciekawa
te kiero napisał(a):lubię takie wystające pkt z wody, mobilizujące do zaliczenia dłuższego pływania, a nie tylko moczenia
kolorystyka wzgórz aż zachęca do jazdy
Dłuższe pływanie, czemu nie, gdy jest cel.... oby tylko się z możliwościami nie przeliczyć
DarCro napisał(a):kulka53 napisał(a):Ale takiego kształtu dzbanki widzieliśmy po raz pierwszy
Może u nas w sex shopie takie mają?
Chyba muszę się wybrać, to sprawdzę
Może podrzucę im prehistoryczny pomysł na gadżet
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):...plaża Baxedes
Bardzo fajnie wygląda
Muzeum też wygląda ciekawie, szczególnie freski.
Ta plaża była naszym wielkim odkryciem... już parę dni wcześniej przejeżdżaliśmy tamtędy ale jakoś nie zwróciliśmy uwagi. Szkoda że dopiero ostatniego dnia - ale lepiej późno niż wcale
W różnych muzeach już byliśmy i to wg mnie jest naprawdę warte polecenia.
dangol napisał(a):Kocankowe kurzołapy zabezpieczone, pora więc na nadrobienie greckich
zaległości. Na szczęście jeszcze wyspy nie zmieniliście, więc się nie pogubię
Ano jeszcze nie... i już nie zmienimy, bo wakacje nasze powoli zbliżają się do końca
. Ale w międzyczasie były małe wyskoki na wysepki pobliskie
Bardzo ładne kocaneczki
aż żałuję że myśmy sobie tych anafijskich nie pozrywali
shigella napisał(a):(...)
Wszelki duch...
Witaj Agnieszko
Bardzo dziękujemy za pamięć, obecność i miłe słowa
Cieszy nas niezmiernie że możemy być dla kogoś inspiracją
A że relacji nie stworzyłaś... przecież to normalne, że nie każdy ma czas. Kiedyś i nam (zwłaszcza mi) było łatwiej, a teraz nie jest prosto wygospodarować te godziny na każdy kolejny odcinek. I tak mamy dobrze, że nasze relacje tworzymy wspólnie
Życzymy udanych wakacji
i do zobaczenia
margaret-ka napisał(a):kmichal napisał(a):... podobnej wielkości naczynia leżały w ogrodzie na naszej kwaterze w Marantochori ... zapewne jednak nie pochodziły z wykopalisk i aż tyle wiosen sobie nie liczyły ... chociaż kto wie - przecież to Grecja ...
Takiej wielkości cudo przywieźliśmy na tylnym siedzeniu samochodu. Co prawda to współczesne rękodzieło z Krety, ale dla nas ma ogromną wartość sentymentalno -wspominkową
A ja też kiedyś chciałem sobie coś takiego przywieźć
, nawet zatrzymałem się jeszcze na Pilionie będąc w jednym z punktów gdzie wybór był przeogromny...
Ale jakoś nie zdecydowałem się, auto mamy średnio pojemne a i bagaży całkiem sporo. No jeszcze te 2-3 noce trzeba było potem w nim spędzić
Pozdrawiam