kulka53 napisał(a): No ale w odróżnieniu od majowych Włoch tu przynajmniej nie lało .
Jestem ciekaw, czy sprawdzaliście jaka w tym czasie była pogoda we Włoszech
longtom napisał(a):Jestem ciekaw, czy sprawdzaliście jaka w tym czasie była pogoda we Włoszech
kmichal napisał(a):Nigdy szczególnie dogłębnie nie studiowałem informacji o Santorini ale widze, że sporo ciekawych miejsc jest wartych zobaczenia ... no i nawet da się tam przejść bez pomocy łokci ...
ajdadi napisał(a):Tak na szybko musiałem sobie jeszcze zobaczyć oraz poczytać o Santorini,żeby póżniej
za dużo do nadrobienia nie mieć...
dangol napisał(a):Przedsezonowa Santorini sympatyczna , szkoda jednak że pogoda tochę Wam nie dopisała...
ArliJ napisał(a):przepięknie:)
Santorini deczko poznaliśmy w 2 dni, trochę z Waszej listy widzieliśmy ale jak widać kilka ciekawych zaułków nas ominęło jak Empirio...do nadrobienia kiedyś może...
Piękne zdjęcia!.
to prawda, ta wyspa jest po prostu zupełnie odmienna i warto zobaczyć ją przez przez dłużej niż 4 h jak wycieczki pływają.
poznawaliśmy ją we wrześniu a i tak trochę tłumów się przewinęło, w maju na pewno było luźniej czego zazdroszczę bo mi trochę zatłoczenie psuło odbiór wyspy i kadry
heca7 napisał(a):kulka53 napisał(a):
c.d.n.
A kiedy?
DarCro napisał(a):- Kulki, zdobywcy wysp greckich, wreszcie dotarły do nas! Ihaaaaa!
tony montana napisał(a):I ja się W KOŃCU melduję!!
kulka53 napisał(a):
Relacja nie zając, nie ucieknie... a i chwilowo zastój się nam przytrafił. Tak jak Małgosia wcześniej wspomniała, nadszedł czas na wymianę ogrodzenia no doba trochę za krótka się zrobiła .
Pozdrawiamy
mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):
Relacja nie zając, nie ucieknie... a i chwilowo zastój się nam przytrafił. Tak jak Małgosia wcześniej wspomniała, nadszedł czas na wymianę ogrodzenia no doba trochę za krótka się zrobiła .
Pozdrawiamy
Ogrodzenie nie zając ,
mam nadzieję, że pracę mają się ku końcowi, bo brakuję mi biało-niebieskich fotek .