A tak zaprezentowała się nam popołudniowa Santorini
ajdadi napisał(a):kulka53 napisał(a):.... zdjęcia, nasze są co najwyżej czasami ładne.
...czysta skromność...
ajdadi napisał(a):Santorini robi super wrażenie na fotkach
ajdadi napisał(a):Teraz "lete" na mecz tych,do których tak bardzo lubię jeżdzić
heca7 napisał(a):Piękna wyspa. A plaża taki... księżycowy klimat Można by gwiezdne wojny kręcić.
mysza73 napisał(a):Nadrobiłam zaległości
mysza73 napisał(a):Super ta kolorowa skała ,
a czy to czerwone brudzi na czerwono
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):...tu i ówdzie zdarzają się fragmenty piasku. Czarnego ...
Niby nie brudzi , ale nagrzany słońcem parzy jeszcze bardziej niż ten w innych kolorach.
kulka53 napisał(a):Na szczęście "nasi" wygrali
ajdadi napisał(a):Nie jest żle...chociaż wielka szkoda,że Ci naprawdę "nasi" nie potrafią wygrywać...
Natomiast co do Santorini,jest to marzenie mojej Żony...temat wraca jak bumerang każdego roku
przed planowaniem wakacji...
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Nie jest żle...chociaż wielka szkoda,że Ci naprawdę "nasi" nie potrafią wygrywać...
ajdadi napisał(a):Natomiast co do Santorini,jest to marzenie mojej Żony...temat wraca jak bumerang każdego roku przed planowaniem wakacji...
Joan65 napisał(a):Santorini to też moje marzenie i mam nadzieję, że w nocy z 9 na 10 września tam zawinę...na całe 4 dni
Joan65 napisał(a):Chłonę Wasze 'Kulkowe" opowieści jak santoryńska gąbka . W ogóle staram się nie myśleć o tzw komercji na Thirze. Dla mnie to przede wszystkim zjawisko geologiczne i z tym optymistycznym nastawieniem tam jadę. Piszcie dalej proszę...
te kiero napisał(a):dzisiaj mam na Cro.pli wyjątkowo grecki dzionek: najpierw u longtoma, potem KOL i teraz u Was;
coś wspaniałego, a różnorodność zachwyca,
tylko te promy...