Póżno-wieczorowo-nocne fotki też niczego sobie
Pytanie teraz gdzie
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):Dobrze, że chociaż stolica zrekompensowała Wam w jakiś sposób wcześniejszy "zawód" wyspą ...
Ale faktycznie muszę przyznać, że na Waszych zdjęciach wygląda ona bardzo korzystnie ...
Ciekawe gdzie tym razem postawicie nogę ... a raczej na początek oponę ...
DarCro napisał(a):Zamarudziłem trochę na Anafi.
Ale tu też fajnie: są koty!
A Rosjanie na samej górze to taki symbol.
heca7 napisał(a):Tak czułam, że odpłyniecie Tylko dokąd?...
Biorąc pod uwagę częstotliwość promów mieszkańcy tej wyspy muszą być ludźmi przewidującymi i zorganizowanymi
ajdadi napisał(a):Póżno-wieczorowo-nocne fotki też niczego sobie
Pytanie teraz gdzie
KOL napisał(a):nie wiem czy Chora na Folegandros nie jest najładniejszym miasteczkiem na Cykladach jakie widzieliśmy
KOL napisał(a):co do pozostałej części wyspy, nasze odczucia bardzo się od Waszych różnią. Ale fakt, przy Waszym sposobie podróżowania Folegandros nie jest najlepszym wyborem na dłuższy pobyt. Najlepszym przykładem jest Aggali (miejsce wielu nazw ), my spędziliśmy tam wspaniały tydzień, kwatera w białym domu na samej plaży i niemal zupełne pustki, a dla Was miejsce niezbyt nadające się do noclegu.
MCR napisał(a):Mnie się Folegandros podobała. Bardziej niż Ios, choć tą ostatnia ma cudowną Chore
Pozdrowienia że słonecznej Ellady. Dziś chłodzimy się w górskim Metsovie.
kulka53 napisał(a):Jest bardzo ładne, ale czy najładniejsze?
kulka53 napisał(a):....Ale my na plażowanie potrzebujemy znacznie bardziej dzikich i odludnych miejsc, a już na pewno bez zabudowań.
kulka53 napisał(a):O tym, co pozwiedzaliśmy przez następny tydzień poczytasz pewnie po powrocie , życzymy udanego urlopu
KOL napisał(a):Niestety Folegandros się zmienia
KOL napisał(a):kulka53 napisał(a):....Ale my na plażowanie potrzebujemy znacznie bardziej dzikich i odludnych miejsc, a już na pewno bez zabudowań.
Właśnie o to mi chodziło, a nie o rozmiar wyspy, wiem, że też lubicie te niewielkie. My potrzebujemy choć jednego domku do spania (najlepiej jak jest właśnie jeden, no góra kilka ), a dla Was brak zabudowań jest wręcz wskazany.
Sara76 napisał(a):To co pokazaliście na zdjęciach, to jest Grecja z moich wyobrażeń (jak dotąd nie odkryta, ale kto wie, może za rok, może za dwa). Piękne zdjęcia miejscowej roślinności, zwłaszcza maki mnie powaliły...
kmichal napisał(a):niestety na wyjazd musimy jeszcze poczekać ponad tydzień bo wyruszamy dopiero w następną niedzielę ... ; więc mam nadzieję poczynać jeszcze o co najmniej jednej Waszej majowej wysepce ...
kmichal napisał(a):Jakieś zaćmienie mnie dopadło wczoraj - pamiętałem że wyjeżdżacie 29, ale co mi się uroiło, że tenże 29 jest właśnie dziś? tego nie wiem.
kulka53 napisał(a):A wysepki będą jeszcze dwie , choć jedna na krótko.
Chociaż jakby tak się dobrze zastanowić, to będą jednak jeszcze cztery...
kulka53 napisał(a):
A wysepki będą jeszcze dwie , choć jedna na krótko.
Chociaż jakby tak się dobrze zastanowić, to będą jednak jeszcze cztery...
kmichal napisał(a):Dwie a nawet cztery ... wow ... ... jak będzie czas i net to będę śledził ale już z Lefkady ...
My też mam nadzieję, że na kilku wysepkach się pojawimy. Co prawda Cyklady to nie są ale zawsze to Grecja ...
ajdadi napisał(a):Przypuszczenia,a raczej pewność jest...ale z Wami wiadomo jest tyle...że nic nie jest wiadomo...do końca...
I bardzo dobrze...
kmichal napisał(a):będzie to nasz ostatni wypad w składzie 2+2 ... za rok już w składzie 2+3 ...
ajdadi napisał(a):W takim razie spieszę z gratulacjami
KOL napisał(a):Ja też, Gratuluje!