kulka53 napisał(a):Obrazek
Prawda że słodkie?
Oj tak ... słodziak słodziak ...
kmichal napisał(a):ArliJ napisał(a):a tymczasem pozdrawiam z Lefkady:)
Witam.
... z Lefkady ? ... super ... będę tam za kilkanaście dni ... jaka jest w tej chwili pogoda i jaka temp. wody ?
A gdzie dokładnie jesteście i jakie wrażenia ?
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Oj tak ... słodziak słodziak ...
ArliJ napisał(a):przepraszam kulki ze tak w Waszym wątku ale na szybko tylko chciałam odpisać...
ArliJ napisał(a):Pogoda miodzio, upał, są dni że przekracza 30 stopni, woda z dnia na dzień cieplejsza, nie jak wrzesień ale pływa się komfortowo;).
Jesteśmy w Vasiliki, ludzi jeszcze mało, jest spokojnie, luźno na całej wyspie i generalnie pustki na plażach co nas niesamowicie cieszy..plaże boskie, długie, puste, urokliwe, sama wyspa jest bardzo ciekawa, dużo gór i piękne wybrzeża, jest kilka ciekawych miejsc do poznania poza plażami co staramy się uskuteczniać codziennie;)
ArliJ napisał(a):Lidia K - wyspa przypadła nam do gustu, jest ciekawie, różnorodnie, plaże na razie w naszym charakterze więc wybór był trafny:)
kulka53 napisał(a): A to co za owocki?
dangol napisał(a):kulka53 napisał(a): A to co za owocki?
Najbardziej mi to przypomina na pistację właściwą - Pistacia vera , tyle że owocki wygladają na nieco za duże w stosunki do liści, więc mogę nie mieć racji.
darek1 napisał(a):Oj Lidia, Lidia Wy to się z Kulką napatrzycie za życia na piękne widoki, oj napatrzycie.