Fira – wyglądała super, miejsce i klify, ale wszystko było pod słońce a i zamglone lekko niebo sprawiło, że zdjęcia nie do końca są takie jak mogłyby być. A że krzywe – no przecież wiało .
Jakieś dawne rampy załadowcze
Fira - port
Imerovigli
kulka53 napisał(a): dzięki za owocne poszukiwania naszych kwiatków
kulka53 napisał(a):
ArliJ napisał(a):a tymczasem pozdrawiam z Lefkady:)
darek1 napisał(a):Czy Pani Kulkowej podobał sie rejs ???
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):A może wysiądziemy na Folegandros?
... nieźle stopniujesz napięcie ... ciekawe na której jednak wysiedliście ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a): ... ciekawe na której jednak wysiedliście ...
...no właśnie...a fotki klifów ciekawe
Pozdrawiam
ArliJ napisał(a):Anafi absolutnie piękne, wyprawa na szczyt do pozazdroszczenia....może kiedyś..w kolejne wakacje a tymczasem pozdrawiam z Lefkady:) ... na Cyklady kiedyś znów wrócimy:)
Krzychooo napisał(a):Piękne te wysepki. Być może w tym roku po raz pierwszy postawię stopę na greckiej ziemi. To m.in. Wasza zasługa .
dangol napisał(a):Thirasia – fajny pomysł , no ale skoro wiatry były dla niej nieprzychylne, a cena do bardziej odległych wysp promocyjna , to sprawa oczywista (oprócz wyboru między Ios i Folegandros).
Ciekawe, czy będziecie konsekwentni i jeszcze w trakcie tej wyprawy uda się z Thirasią Jeśli nie wraz z sypialnią, to przynajmniej na jeden dzień – z Santorini? Bo zapewne tu za kilka dni wrócicie?
heca7 napisał(a):Wow! Co za zwrot akcji
Jestem bardzo ciekawa gdzie w końcu wysiedliście.
kulka53 napisał(a):Aglaia napisał(a):Zdjęcia z Kalamos kapitalne
Dzięki
Górki trochę niższe niż w GR...uzji , i trochę mniej zielone, ale myślę, że też warte zobaczenia
Aglaia napisał(a):płynę dalej z wami . Marzy mi się rejs po greckich wyspach. Szkoda, że urlop nie jest z gumy a do emerytury jeszcze szmat czasu .