Przysiadam się i ja choć to nie Albania Ale może i na Grecję przyjdzie czas.
Wyobraziłam sobie nas z dziećmi (3) na tym promie przez parę godzin , to byłoby straszne
maxredaktor napisał(a):Bardzo fajna relacja. Włoskie już przeczytane, teraz śledzę tę grecką, wracając przy okazji wspomnieniami do tego pięknego kraju. Jak oglądałem zdjęcia z promu, to nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi się rewelacyjna książka Jana Mara "Powrót do kolebki", o jego podróży na Kretę (to było jeszcze w latach 70., i atmosfera na greckich promach była znacznie luźniejsza i przyjemniejsza chyba).
A teraz czekam na dalszy ciąg
ps. dziwna sprawą z tą pszczołą. Jak one mają pożytek, to z reguły nikogo nie zauważają i są spokojne jak baranki. Może te greckie są faktycznie przez ten cały kryzys mocniej rozeźlone
kmichal napisał(a):Niestety My ze względu na dzieciaki możemy tylko Lipiec / Sierpień planować wakacje a wtedy już takiego spokoju nie ma ...
Paulka napisał(a):Z tych florystycznych mnogości mnie by wystarczył ten malutki aloesik drzewiasty.
marek1973 napisał(a):Ja też dołączam do grona śledzących Wasza relacje,
i również niedługo..027 DDW wyruszam już trzeci raz 2+2 małe budrysy( 10 l i 5 l) na Bałkany (tylko Macedonia no może po jednym...może dwa dni wspaniała Albania i nie odkryta jeszcze przez nas Grecja ...małą skromną ..obładowaną po sufit i jeszcze wyżej (Box)....PANDUSIĄ
heca7 napisał(a):Przysiadam się i ja choć to nie Albania Ale może i na Grecję przyjdzie czas.
Wyobraziłam sobie nas z dziećmi (3) na tym promie przez parę godzin , to byłoby straszne
Kowal38 napisał(a):Kowolki pozdrowiajom Kulków..
KOL napisał(a):Trochę inna jest Anafi na Waszych zdjęciach niż ja ją pamiętam. U Was jest bardziej zielona. Może to wynik tego, że w tym roku kwiecień i maj był ponoć nieco chłodniejszy niż zwykle na wyspach. Kiedy my tam byliśmy było bardziej sucho. Ale obojętnie czy sucho, czy zielono i tak pięknie tam.
DarCro napisał(a):Podobno ludzie źle się czują w pomieszczeniach bez kątów.
Joan65 napisał(a):Mnie by tam taka miejscówka pasowała...a na Cykladzie szczególnie...
janusz.w. napisał(a):Zupełnie inna kolorystyka na zdjęciach już trochę się przyzwyczaiłem do wrześniowych tonacji Wadzych greckich relacji
A te z niskimi chmurami - magiczne
ajdadi napisał(a):krajobrazy ładne...a nawet bardzo ładne...
kulka53 napisał(a):Właśnie zauważyłem, że dokładnie dziś mija mi 8 lat od zarejestrowania się na forum cro.pl
kmichal napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji 8 Cro urodzin
ajdadi napisał(a):...Ode mnie też...
kmichal napisał(a):zauważyłem, że jestem prawie o 2 miesiące starszym Cro forumowiczem
marek1973 napisał(a):Meteory planowaliśmy już dwa lata temu podczas pobytu w Albanii lecz wtedy nam nie wyszło
W tym roku mamy zamiar już tam dojechać Autko niestety nie posiada klimy...
Ale my jakoś dajemy radę troszke gorzej z dziećmi...Ale to dzielne ...łobuziaki