Niebrzydko tu
I znów się bardziej zasnuło .
Podeszliśmy jeszcze parę kroków na cmentarz. Nieduży, ale ładnie położony, z ładnymi widokami.
kulka53 napisał(a):...w tym nowym już tak świetnie by się nie spało jak w Skodzie
kulka53 napisał(a):... ogólnie było bardzo dynamicznie
kulka53 napisał(a):Ze wszystkich stron , ale naprawdę jest ładna.
kulka53 napisał(a):Boisko szkolno-ogólnodostępne
kulka53 napisał(a):Niebrzydko tu
kataryniarz napisał(a):Zawsze można zmienić na kolejną Skodę
kataryniarz napisał(a):Bardzo podoba mi się ta pustka dookoła, zdjęcia kwiatów super.
Vjetar napisał(a):
Kulki z przyczepą kempingową?
longtom napisał(a):Albo turystyczna mobilna kapliczka.
Zawsze będą mogli sie pomodlić o rejs bez przygód.
mysza73 napisał(a):Łeeeeeeeee, w siatkę chyba tam nie grają .
dangol napisał(a):Myślałam, że po nocy w okolicach monastyru, wybierzecie się (skoro byliście tak blisko ) na poranne zdobycie Kalamosa. Późniejsze pochmurne fotki wyjaśniły, dlaczego tak się nie stało...
Na szczęście Anafi jest mała, więc na pewno jeszcze tam będziecie i dzięki Wam poglądamy przecudne panoramiczne widoczki. Póki co, nie brakuje mi ich aż tak bardzo, bo w zastępstwie jest mnóstwo „egzotycznych” kwiatków . Najbardziej przypadł mi do gustu biały z czarnym środkiem, spokojnie może konkurować z jesienną urginią .
DarCro napisał(a):Baaaaardzo mi sie podoba ta wyspa, i nie wiem czy to przez te mgły, pustki, czy piękne światło jakie złapaliście na wielu zdjęciach.
ajdadi napisał(a):Toż to jakieś działko przeciwlotnicze tylko załogi nie widać...