Szybki start! Super!
Pasy zapięte i jedziemy z Wami;)
te kiero napisał(a):rozumiem, że wóz pozostaje bez zmian, to ten, który po widokach robi na mnie największe wrażenie
janusz.w. napisał(a):Myśmy 4x płynęli z Anekiem i nie było źle.
husband napisał(a):Czy w Serbii na bramkach dalej można płacić w euro, czy w lokalnej walucie. W Macedonii z tego co pamiętam z zeszłego roku to tylko denary. Czy coś sie zmieniło przez rok ?
janusz.w. napisał(a):kulka53 napisał(a):Co do promu i w ogóle do linii Anek... jak na dziś została skreślona z naszej listy tych, którymi chcielibyśmy popłynąć choćby jeszcze jeden raz , być może kiedyś zmienimy zdanie ale tylko wtedy gdy nie będzie innej możliwości by dostać się tam gdzie byśmy chcieli.
Ulala... No to ciekaw jestem konkretów w tej kwestii. Myśmy 4x płynęli z Anekiem i nie było źle. A na ten rok jest wśród opcji...
pozdr
kataryniarz napisał(a):...to ja dopytam czy na bramkach w Serbii i Macedonii można płacić kartą.
28 DDW
eystrasalt napisał(a):kataryniarz napisał(a):...to ja dopytam czy na bramkach w Serbii i Macedonii można płacić kartą.
28 DDW
Można.
W Grecji nie można
eystrasalt napisał(a):Też czekam na konkrety, zwłaszcza że niektóre połączenia obsługuje tylko Anek
kulka53 napisał(a):A jakie konkretnie połączenie masz na myśli?
kulka53 napisał(a):Witamy wszystkich "Starych" ...... Czytelników
-Katka- napisał(a):I ja cieszę się ze stratuje Wasza relacja i znów piekna Grecja
My do tej pory Grecję ( wyspy ) odwiedzalismy tylko samolotowo, ale ciagle chodzi mi po głowie zamiast samochodem do Chorwacji, zawitać do Hellady .
eystrasalt napisał(a):Pireus - (C)hania (Kreta)
kaszubskiexpress napisał(a):Czekam na pierwsze foty.