kulka53 napisał(a):
Jakiś indywidualista.
(na bordowo)
Pozdrawiam
dangol napisał(a):za odwiedzanie Grecji wzięliśmy się o kilka (jak nie kilkanaście) lat za późno
tony montana napisał(a):Dzisiejsza seria fotek to prawdziwa esencja piekna greckich klimatow....
DarCro napisał(a):"Dolna chora", "górna chora" - ja bym się nie zgodził z tą diagnozą...
Jak dla mnie, to przykład śródziemnomorskiego zdrowia i piękna.
Vjetar napisał(a):indywidualista
kulka53 napisał(a):Do kolejnego maja macie jeszcze tylko trochę ponad rok
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):...piękne widoki...
Nawet bardzo
KOL napisał(a):My jedziemy 29 kwietnia, a Wy? Wczoraj kupiłem bilety na promy, za pośrednictwem wspominanego już na tym forum biura z Naxos. Niezmiennie 5 euro za dostawę biletów do domu.
kulka53 napisał(a):Wspaniałe miejsce, jak dla mnie wręcz rewelacyjne . Z wielkim żalem zdecydowaliśmy, że jednak nie zostaniemy tu na popołudnie. Prosto z Agios Sostis pojechaliśmy tam, gdzie byliśmy przedwczoraj – na Sikamię.
weldon napisał(a):longtom napisał(a):tam takiego zachodu słońca byście nie zobaczyli.
I my też
Dziabłbym go ciut
kulka53 napisał(a):oprócz nas plażowała czwórka starszych Greków a na dokładkę przyjechała jeszcze też czteroosobowa grupka młodzieży. Wszyscy jak na nieszczęście byli niedaleko, w sumie to był najciekawszy kawałek plaży więc trudno się dziwić... ale przez to o pełnej swobodzie mogliśmy zapomnieć