kulka53 napisał(a):(...) Ale, ale , skoro Faraklo zapisane, znaczy, że wybierasz się na Limnos?
Wyd. Bezdroża milczy na temat Faraklo, dlatego zapisałem na marginesie obok opisu Limnos. Jeśli kiedyś się tam wybiorę, będzie jak znalazł
kulka53 napisał(a):(...) Ale, ale , skoro Faraklo zapisane, znaczy, że wybierasz się na Limnos?
ajdadi napisał(a): w o wiele mniejszym stopniu niż w Waszych relacjach
kaszubskiexpress napisał(a):Krokodyl
kaszubskiexpress napisał(a):Żółwik
eystrasalt napisał(a):Wyd. Bezdroża milczy na temat Faraklo
kulka53 napisał(a):Kawałek dalej – krótki przystanek przy wysepce Koukonisi, tej z groblą. Gdybyśmy wiedzieli, że nie jest to tylko kawałek skały porosłej zeschłą trawą, zapewne byśmy tam podjechali. A tak, zrobiliśmy parę zdjęć z drogi.
tony montana napisał(a):Dzięki za te agro-rolniczo-turystyczne odcinki
tony montana napisał(a):Ciekaw jestem kolejnej wyspy - właściwie na każdą większą daleko.... ale może sobie strzelę - LESBOS?
frape napisał(a):Nie wykluczone, póki co znamy jedynie Kerkirę, Zakinthos, Lefkadę i Ellaffonissos. Wąskie i szutrowe drogi nam po Krymie nie straszne, więc jeśli tylko fizycznie przejedziemy osiołkiem to wciśniemy się w każdą dziurę
A to teraz już wiem, gdzie się podziewają bułgarskie campery - baaaardzo rzadko je widujemy gdziekolwiek
DarCro napisał(a):Wyspa wygląda dobrze na dziekie spanie pod namiotem. Ale pewnie w sezonie o wiele więcej ludzi i nie byłoby to takie łatwe.
MCR napisał(a):Rekonstrukcja jakiejś prehistorycznej wioski