Ja również bardzo dziękuję ,
szkoda, że to koniec .
Ale przecież niedługo kolejna, choć tym razem niebałkańska podróż ,
zatem będę na nią czekać .
janusz.w. napisał(a):Jeżeli dotrzemy na Cyklady zapewne skorzystamy z Waszych doświadczeń wszak takie relacje są znacznie bardziej pomocne niż popularne przewodniki
Jacek S napisał(a):Jak zwykle kawał solidnej roboty - dzięki.
Może kiedyś skusimy się na Grecję bo widać, że warto.
janusz.w. napisał(a):Dzięki za rewelacyjną relację
Jeżeli dotrzemy na Cyklady zapewne skorzystamy z Waszych doświadczeń wszak takie relacje są znacznie bardziej pomocne niż popularne przewodniki
razpol napisał(a):Aż nie chce się wierzyć, że to już koniec..
Od paru dobrych miesięcy regularnie tu zaglądałem i od jakiegoś momentu miałem wrażenie, że ta relacja nigdy się nie skończy..
No ale, mówią, że wszystko co dobre...
Tak czy siak świetna relacja, świetne zdjęcia i zapewne świetne wakacje!
longtom napisał(a):To była, jak zawsze zresztą, bardzo ciekawa i inspirująca relacja.
Szkoda, że koniec.
W rewanżu mogę polecić.
mysza73 napisał(a):Ale przecież niedługo kolejna, choć tym razem niebałkańska podróż ,
zatem będę na nią czekać .
dangol napisał(a):Mam tylko nadzieję, że "jeśli dotrzemy" wkrótce zmieni się "już tam jedziemy" , czego życzę Januszowi i sobie, ale także i Wam - przecież trochę Cyklad jeszcze zostało .
Piękna podróż, wspaniale opisana, zachwycająco zobrazowana . DZIĘKI za to wszystko
KOL napisał(a):Dzięki za kolejną relację, pozwalają one jakoś "przetrwać" czas pomiędzy wyjazdami, a dodatkowo często stanowią inspirację przy planowaniu wakacji.
darek1 napisał(a):Niesamowite co Danka z Grześkiem wyrabiają z tą aparaturą gazową. Spią w aucie, gotują niczym Makłowicz w plenerze. Jeszcze jak powiedzą, że bimber pędzą w podróży to skłonny jestem w to uwierzyć.
DarCro napisał(a):Dzięki za wycieczkę po Cykladach!
Zrobiliście to tak porządnie, że czuję, że już nie muszę tam jechać.
(Oczywiście pieniądze zaoszczędzone na promach prześlę Wam na konto. )
DarCro napisał(a):Zazdroszczę dwóch rzeczy: że swoją relację już zakończyliście (a ja jeszcze się trochę pomęczę), i że pojedziecie na kolejną wyprawę o wiele wcześniej niż mi się to uda.
Ale wybaczam.
wawerek napisał(a):Dziękuję za wspaniałą relację, pełną informacji, które okraszaliście pięknymi fotografiami. Jesteście poprostu zajebiści.
wawerek napisał(a):Troszkę zazdroszczę Wam tego co widzieliście, ale z drugiej strony to dzięki Wam również troszkę "pozwiedzałem" tej zimy.
Zyczę Wam więc kolejnych zrealizowanych marzeń;)
babeczka napisał(a):No cóż, wszystko co dobre kiedyś się kończy
longtom napisał(a):Albo tu