jacky6 napisał(a):
wyprowadzić z (o)błędu...
![]()
![]()
![]()
Jacky - to ja poproszę o to wyprowadzenie
a) polega na niefortunnym sformułowanie "tereny niezabudowane"
b) jest związane z brakiem konieczności zakupienia owej winietki
c) inne
Pozdrawiam
.png)
jacky6 napisał(a):
wyprowadzić z (o)błędu...
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
Tymona napisał(a):b) jest związane z brakiem konieczności zakupienia owej winietki
.png)
kulka53 napisał(a): ... czeka nas bowiem szczegółowa kontrola bagaży. Już podjeżdżając widzieliśmy że ludzie z stojącego na przejściu samochodu wkładają do środka bagaże i różne inne przedmioty, nas czeka to samo. Zawartość bagażnika ląduje na specjalnej ławeczce, pan celnik dość skrupulatnie obmacuje każdą torbę i plecak. Szczególną ciekawość wzbudzają butelki "pety" wypełnione wodą wiezioną do mycia i gotowania w drodze, pan jest bardzo zaskoczony gdy wącha ich zawartość i okazuje się, że to naprawdę zwykła przegotowana woda a nie pokątnie kupiony alkohol
. Nie omieszkał jeszcze poświecić latarką we wszelkie zakamarki samochodu, zwłaszcza pod maską silnika
. i w końcu mogliśmy powkładać nasze rzeczy do środka i odjechać. ...
.png)
kulka53 napisał(a): ... sądziłem, że będzie to już ostatnia nasza relacja na tym forum, ale widzę, że dla Was warto pisać dalej ...
Już niedługo, w czerwcu - Chorwacja, lato w górach Bośni i MNE , jesień - oczywiście też w Chorwacji![]()

.png)
.png)
PAP napisał(a):Zdjęcia do pozazdroszczenia ... ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad ich jakością i odcieniem błękitu, jaki udaje się Wam na nich uzyskać...
.png)
PAP napisał(a):Co do granicy SRB / H ... zastanawiam się, czy nasi bratankowie robią takie cyrki z nudów czy nadgorliwości czy złośliwości... bo coś nie bardzo wierzę, aby Unia ich aż do takich kontroli przymuszała
.png)
.png)
plavac napisał(a):do Korony potrzebny był ten wyższy Czupel![]()
.png)
.png)