kulka53 napisał(a): Jednak 2-3 litry wody, dobra ściereczka, pół godziny gimnastyki i błysk lakieru powrócił
Błyszcząca Skoda, grecki krajobraz... coś pięknego!
kulka53 napisał(a): za to rośnie tu całe pole kwiatków . Czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy , można by je kosą kosić...
kulka53 napisał(a): Czy tak właśnie wygląda grecki koniec świata? . Tam jest dużo takich końców
kulka53 napisał(a): Dam Wam dobrą radę , nie parkujcie pod tamaryszkami
longtom napisał(a):Może coś tam wysypują i suszą
weldon napisał(a):To okrągłe to pewnie pod grilla
DarCro napisał(a):Błyszcząca Skoda, grecki krajobraz... coś pięknego!
dangol napisał(a):Wygląda na to, że mieliśmy farta , bo nocowaliśmy bezpośrednio pod nimi chyba ze dwa razy, a żaden lepki osad nam się nie przykleił . Tyle, że nasze autko na wyjeździe nie było tyle razy myte, co Wasze – może tamaryszkowy osad kurzu nie lubi
dangol napisał(a):A tak w ogóle, to Kimolos bardzo mi się podoba . Zapewne tylko na tej wysepce spokojnie moglibyśmy spędzić caluśki tydzień... Pod warunkiem, że w jakiejś zatoczce żyją ośmiornice .
tony montana napisał(a):Wybaczcie, że rzadko się odzywam, ale jak wchodzę, to jest tyle pięknych krajobrazów, że czasem właściwie ciężko dodać coś od siebie, aby nie zabrzmiało banalnie.
tony montana napisał(a):ułożyłem moje przewodniki (a mam ich kilkaset)
weldon napisał(a):Dogoniłem ...
tony montana napisał(a):Ja cały czas gonię tę relację.
darek1 napisał(a):Kulka dlaczego na zdjęciach nie Lidii.
mariusz-w napisał(a):Solanum melongena L / ... zwyczajowo nazywana oberżyną / bakłażanem.
kulka53 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Solanum melongena L / ... zwyczajowo nazywana oberżyną / bakłażanem.
Dzięki Mariuszu, na Ciebie zawsze można liczyć
Nie wpadłbym na to. To zapewne jakaś inna odmiana , owoce wyglądają zupełnie inaczej od tych które znam.
Pozdrawiam
:kulka53 napisał(a):darek1 napisał(a):Kulka dlaczego na zdjęciach nie Lidii.
Darku, jest, jest
Tylko, że Małgosia jest już w wieku raczej "dojrzałym" , a Ty, jako znany wielbiciel młodych dziewcząt z tego forum, z pewnością po prostu wcale Jej nie zauważasz
mariusz-w napisał(a):jest ich całkiem sporo.
darek1 napisał(a):Do Kalibabki mi dużo brakuje
kulka53 napisał(a):Teraz spróbujemy poszukać grzybów