Na Majorce co prawda nie byliśmy, ale zarówno Hiszpanię jak i Portugalię odwiedziliśmy, a mimo to dla nas Grecja i tak jest najpiękniejsza. Skandynawia też cudowna - ale to zupełnie inny świat

frape napisał(a):Na Majorce co prawda nie byliśmy, ale zarówno Hiszpanię jak i Portugalię odwiedziliśmy, a mimo to dla nas Grecja i tak jest najpiękniejsza. Skandynawia też cudowna - ale to zupełnie inny świat
kulka53 napisał(a):Od zjazdu z autostrady do Metsova nie jest daleko, ale sporo pod górkę. Miejscowość leży nieopodal położonej wysoko, na około 1700 m npm przełęczy Katara. Droga robi wrażenie... nie tylko na nas, ale i na Skodzie, która obciążona, miejscami ledwie ciągnie pod górę na dwójce. Ale dzięki temu dłużej możemy podziwiać mijane piękne widoki
![]()
weldon napisał(a):Mimo wszystko, patrząc na zaplecze hotelarsko-pamiątkowe, chyba sporo osób tu zagląda.
longtom napisał(a):Taki trochę hvarski klimacik.![]()
![]()
PabloX napisał(a):na mnie też robi wrażenie - i to wielkie - do jakich rzeczy jest zdolna poczciwa Felicja
K2 napisał(a):Ciekawe czy tym razem się udało
kulka53 napisał(a):A jak fajnie się w nim śpi...![]()
DarCro napisał(a):Na tylnym wzdłuż i owszem
kulka53 napisał(a): też jeździcie bez nawigacji?
Lidia K napisał(a): bo mogę wstawić sobie odpowiednio dobraną torbę z ciuchami pod nogi (dla wyrównania poziomu)
Lidia K napisał(a): Wysypiam się lepiej niż w domu. Odkąd wróciłam nie przespałam jeszcze ani jednej nocy tak dobrze i długo jak podczas urlopu
kulka53 napisał(a):muszę wystawić naszą lodówkę na zewnątrz,DarCro napisał(a):Na tylnym wzdłuż i owszem
dangol napisał(a):kulka53 napisał(a): też jeździcie bez nawigacji?
I tak, i nie.
Podstawą dla nas jestzawsze mapa papierowa