kulka53 napisał(a):c.d.n.
Wspaniale, już się cieszę
Kulki miesiąc w Grecji , będzie co czytać i oglądać
kulka53 napisał(a): Zastanawialiśmy się, pisać czy nie pisać, w sumie dalej się zastanawiamy... ale te relacje to dla nas przedłużenie wakacji, możliwość ponownego znalezienia się tam, gdzie było nam miło, sympatycznie i dobrze. Może uda się też sprawić komuś, kto będzie wędrował razem z nami nieco przyjemności...
longtom napisał(a):Kulki miesiąc w Grecji , będzie co czytać i oglądać
mysza73 napisał(a):Fajnie (choć pewnie nie dla Was ), że już wróciliście
Jacek S napisał(a):Pisać-nie pisać...cóż za dziwne rozważania...pisać!
tony montana napisał(a):No to za parę dni będę miał co czytać
DarCro napisał(a):Dobra, dobra...
mariusz-w napisał(a):Poczekam ... mam czas !
weldon napisał(a):Kombinatorzy
Iwona75 napisał(a):Już się pięknie zapowiada
dangol napisał(a):A że Cyklady wciąż w planach, to kto wie? Może kiedyś dotrzemy tam nie jachtem, lecz własną sypialnią na czterech kółkach?
kulka53 napisał(a):A tak naprawdę, to tę relację chyba trzeba byłoby napisać od końca, dlatego że właśnie na samym końcu przytrafiła się nam największa i najbardziej w sumie niespodziewana grecka przygoda - spotkanie z Danusią i Grzegorzem na grecko-macedońskim przejściu granicznym . Po prostu szok, że coś takiego naprawdę może się przydarzyć, bez wstępnego umawiania, kontaktu smsowego czy jakiegokolwiek innego, znając się wyłącznie z forum... i to na dodatek podczas strajku , więc mieliśmy trochę czasu na pogawędkę... jeszcze pachnie nam zaparzaną kawką . Na granicy nic się nie działo, było nam okropnie gorąco w aucie bez klimy i jak wyszliśmy na zewnątrz okazało się, że dosłownie 2 auta za nami stali właśnie ONI . Zresztą potem spotykaliśmy się podczas podróży jeszcze dwukrotnie .
maslinka napisał(a):pewnie wolelibyście jeszcze odpoczywać
janusz.w. napisał(a):I ja czekam niecierpliwie na relację
janusz.w. napisał(a):Extra sprawa takie spotkanie
Ciekaw jestem kto kogo wypatrzył
kulka53 napisał(a):Cześć Janusz
Wiedziałem że jak Grecja, to i Ty się masz szansę pojawić